AK Parti’li Turan'dan Selahattin Demirtaş'ın Çanakkale çıkışına sert tepki

AK Partili Bülent Turan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek çiçek bırakmayı, dua etmek istediği sözlerine sert tepki gösterdi.

AK Parti’li Turan'dan Selahattin Demirtaş'ın Çanakkale çıkışına sert tepki
AK Parti’li Turan'dan Selahattin Demirtaş'ın Çanakkale çıkışına sert tepki
GİRİŞ 21.07.2022 17:20 GÜNCELLEME 21.07.2022 17:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Dün Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen, 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi, terörden mahkum olan bir eş genel başkan, tutmuş Çanakkale'ye gideceğim, şehitlikleri ziyaret edeceğim demiş. Günaydın, uyan da balığa gidelim. Çanakkale sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde devlet hastanesi ek hizmet binası açılışında konuştu.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek çiçek bırakmayı, dua etmek istediği sözlerine tepki gösteren Turan, “Dün Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen, 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi, terörden mahkum olan bir eş genel başkan, tutmuş Çanakkale'ye gideceğim, şehitlikleri ziyaret edeceğim demiş. Günaydın, uyan da balığa gidelim. 49 yaşındasın şimdiye kadar bir kez 18 Mart’ta gelmemişsin, şimdiye kadar bir kez bir şehit evine gitmemişsin, şimdiye kadar bir kez sosyal medyandan Çanakkale dememişsin şimdi aklına gelmiş. Çanakkale sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir. Sen önce PKK terör örgütü lanet olsun de, ondan sonra Çanakkale'ye gel. Çanakkale'ye gel de, Çanakkale'de o mübarek savaşta Kürt ile Türk nasıl omuz omuz olmuş öğren. Sen Çanakkale'ye gel de Aleviyle Sünni kadın ile erkek, genç ile yaşlı nasıl omuz omuza mücadele vermiş ders al. Sen gel de Çanakkale'nin o halinden ibret al. Biz biliyoruz ki yılan derisini değiştirir ama karakterini asla değiştirmez. Biz senin ne olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından devlet hastanesi ek hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk sıkışınca: Barış ölüm olmasın demokrasi insan hakları silahlar bırakılsın Pkk güçlüyken: Sırtımızı dayıyoruz apo hrykeli dikeceğiz tükürükte boğarız silah bırakılmaz
    Cevapla
  • Hünkar 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan severe Bakın hele!!! Yazıklar olsun , bu milletin ahını alanlara ne denir?
    Cevapla
  • Necti baksi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan ağzına sağlık tamda damardan girmissiniz
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl terör hükümlüsü anlamadım, hertürlü imkanı var çok saçma...
    Cevapla
  • Bos ver 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki residansta yatiyor. AB kurallari siyasetiler icin böyle galiba.
    Cevapla
  • cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    düne kadar selo en çok hangi parti ile iç içeydi :)
    Cevapla
  • Memo 17 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün shp ile meclise taşıdınız. Bugün CHP adı altında büyük şehirlerde hdp ile kol kola sınız. Boşuna dememişler İstanbul Ankara kazanıldıysa bizim sayemizde diye.
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu solcu komünistler ayrı partilerde olsalar bile aynı yere hizmet ederler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti