Savcı Sayan: Ankapark'ın işletmesine talibiz

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ankara’da yer alan Ankapark’a belediye olarak talip olduklarını açıkladı.

Savcı Sayan: Ankapark'ın işletmesine talibiz
Savcı Sayan: Ankapark'ın işletmesine talibiz
GİRİŞ 24.07.2022 12:13 GÜNCELLEME 24.07.2022 12:13
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankapark'ın maliyetinden şikayet ettiğini belirten Başkan Sayan, “3 yıl önce Ankapark’ı teslim alırken neden video eşliğinde almadınız? Nelerin eksik, nelerin fazla olduğunu kamuoyu ile paylaşmadınız? Orada büyük bir yatırım çürüyor. En azından o yatırımı bize verin, biz getirelim kuralım. Doğunun ve güneydoğunun da faydalanacağı, doğunun Disneyland’ı olacağı park kuralım. Çevre Bakanlığımızın da desteği ile biz bu işe talibiz. ‘Cumhurbaşkanı adayı olacağım’ diye algı yaparak, para harcayıp o işlerle uğraşacağına orada vatandaşların faydalanabileceği ve hatta belki de bütün dünyanın gelip göreceği Ankapark’ı faaliyete geçirmiyorsun ama Ankapark’ın maliyeti yüksek deyip, bu miktarın çokta üstündeki paraları aylık olarak sadece algı için harcıyorsun” dedi.

“YA KENDİNİZ İŞLETİN YA DA VERİN BİZ TAŞIYALIM" 

"Devletin bu kadar büyük varlığı çürümesin" diyen Sayan, “Sadece cumhurbaşkanı olacağım diye harcadığınız paranın yüzde 10’nunu Ankapark’a harcamış olsaydınız bugün park faaliyete geçmiş olacaktı. Batılı devletlere karşı da olsa doğuda böyle bir parkın olması ülkemizin imajı açısından da son derece önemlidir. Bu konuda destek bekliyoruz. Hep birlikte Ankapark’ı Ağrı’ya taşıyalım. Hiç olmazsa 3 yıl boyunca sadece algılara para harcayan büyükşehir belediye başkanının da belki yüzü kızarır” dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 133
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ını seversen savcım Sivas’ın batısına gelmeyin. Sizin oraların havası suyu güzelmiş oralarda kalın bizim için kafa da yormayın.
    Cevapla
  • uii 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen dikkat: VATANDAŞIN BELEDİYE HAZUZUNDA BİRİKEN PARASI YA İYİ YADA KÖTÜ HİZMETE DÖNÜŞÜR YA DA SÜNGER GİBİ EMİLİR UNUTMAYIN... DİKKATT.. BELEDİYELERE BU GÖZLE BAKIN LÜTFEN...
    Cevapla
  • Vatan Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden sağ sol diye memleketi böldüler şimdi de akp,mhp ve chp, ip ve diğerleri , takim tutar gibi parti tutuluyor güzel ülkemde eğer kendi sinin tuttuğu parti nin yaptığı iş kötü bile olsa , kendisine zarar bile verse onun için karşı parti veya partiler kötü, maalesef bu güzelim vatan dünya ülkeleri sıralamasında onun için sonlarda sıralanıyor, millet iyice ayrılmış durumda bu güzelim ülkeye oy uğruna yazık ediyorlar.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Buraya bir sürü para harcandı vergilerimisssss diyenler nedense sanatçılara verilen yüzbinlere alakasız dans şovlarına akıtılan paralara ses çıkarmıyor iki yüzlüsünüz başka bir şey değil evet parkı da en iyi haliyle Sayan başkanın işler hale getireceğine güvenim tam Paris'te disneylanda gider Ankapark'ı çürütür haspam .. zihniyeti çürükler başımıza zillet misiniz nesiniz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban.
    Cevapla
  • Ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyin allahina kurban 3 yıl önce kime aitti oranin isketme yetkisi daha belediyeye geceli bir hafta oldu mahkeme kararı aciklanali sizde bukafa chpdede bu yönetim varken bu ülkeden bir şey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı