Muhalif vekilden çarpıcı çıkış: Cumhur İttifakı daha çok güven veriyor

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhur İttifakı, Millet İttifakı’ndan daha net ve daha fazla güven vermektedir" ifadelerini kullandı.

Muhalif vekilden çarpıcı çıkış: Cumhur İttifakı daha çok güven veriyor
Muhalif vekilden çarpıcı çıkış: Cumhur İttifakı daha çok güven veriyor
GİRİŞ 28.07.2022 12:41 GÜNCELLEME 28.07.2022 12:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2018 Genel Seçimleri'nde CHP'nin İzmir'den kontenjan adayı olan ve milletvekili seçilan Mehmet Ali Çelebi, Muharrem İnce'nin partiden ayrılıp Memleket Partisi'ni kurduğu dönemde tavrını İnce'den yana yaparak istifa etmişti.

İlerleyen dönemlerde Muharrem İnce ile de arası açılan Çelebi, Memleket Partisi'nden istifa ederek bağımsız milletvekili olmuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI DAHA NET VE GÜVENİLİR"

Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Görüşlerimi birileri alınacak diye belirlemem. Milli konularda taviz vermedim, vermem. Soranlar olmuş mertçe cevaplayalım: Bu başlıklarda şu an Cumhur İttifakı, Millet İttifakı'ndan daha net ve daha fazla güven vermektedir. Başınızı kuma gömmeyin, milletimize görüş açıklayın." dedi.

6'LI MASAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Çelebi, 2 Temmuz'da attığı tweet'te, "6’lı masa dağınık söylemleri fark edip söylem birliği için harekete geçecekmiş. Aylardır cevap alamadım ama bir kez daha milletimiz adına 20 başlığı soruyorum. Umarım yarın cevap çıkar." diyerek Millet İttifakı’na tepki göstermişti.Mehmet Ali Çelebi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • DİYAR-I BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    okudun DEVLETİN EN ĞÜZİDE YERİNDE ĞÖREV ALDIN.siyasete ideolojilere kendini niye esir ettin.İŞE CAHİLLİK BÖYLE BİR ŞEY PEŞİNDE KOŞTUĞUN İDEOLOJİ ZATEN TÜRKLÜĞE AYKIRIbir ideolojidir.
    Cevapla
  • uluhakan 1 yıl önce Şikayet Et
    kafasını kumdan çıkarmış bir chpli gördük
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne demeli...
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklın yolu bir, kendilerini tebrik ederim. Bu millet PKK ile kolkola yürüyenlere elbet dersini verecektir.
    Cevapla
  • sergi 1 yıl önce Şikayet Et
    chp kökenli asla güvenemem. pkk fetö chp nin kuklaları. chp de abd nin.uyanın. pkk fetö bitisn isiyorsanız chp ye karşı durmanız gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?