Gelecek Partisi'nden Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olma ihtimaline ilişkin, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse karşı çıkmaz. Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum" dedi.

GİRİŞ 30.07.2022 08:25 GÜNCELLEME 30.07.2022 09:59
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olma ihtimaline ilişkin, CHP liderinin emeklerinin "tüm toplum tarafından bilindiğini" söyleyerek, "Özellikle Ankara, İstanbul seçimleri, İYİ Parti'nin seçimlere girmesinden biliyoruz. Şu andaki diyalogları ile ilgili de biliyoruz. Çıkıp 28 Şubat ile sıkıntılar varken özeleştiride bulunması kıymetli değil mi?" diye konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün

Üstün, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen altı muhalefet partisinin kararı ile Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda "kimsenin bir itirazı olmayacağını" söyledi.

Tele1'de katıldığı programda konuşan Üstün, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse karşı çıkmaz. Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kulis bilgisi: CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belli oldu, 6'lı masaya sunulacakKulis bilgisi: CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belli oldu, 6'lı masaya sunulacak

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 39
  • mustafa can 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi körlük, şahsi inat insana neler yaptırıyor bakın hele.. Sanırım böyle bir şey olursa bunun bedeli iki dünyada da ağır olur. Allah korusun. Millet (?) ittifakının adayına oy vermek HDP nin adayına oy vermektir. Bu ne anlama gelir? Açık bir şey.. Allah korusun..
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    gelecek parisine oy verecem kemal kılıçtaroglunu aday gösterirlerse asla oy vermem
    Cevapla
  • ABİDİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Altı ve yedi Ler daha pazarlık bidmedi becbuler birleşecekler konsoloslar la istişareler boşuna deyıl 7 Side talimat ile hareket ediyor lar
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Parti Zaten Meclise giremeyecek,Grup kuramayacak ,Vekil transfer edemeyecek... Alacağı % 01 Oy bile birinci Partiye (Ak Partiye) geçecek ... Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına Yeşil ışık yaksa ne olur? Yakmasa ne olur?. :)
    Cevapla
  • Abdullah rüyada 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adınıza konuşun
    Cevapla
  • Absullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan 7l'masaya % 67 ceker 2023'te Ben bu vatanin cocuguyum diyen herkes gelecegi ve bagimsizli icin dini icin ummet icin hatta hic sevmese bile Erdogana oy verecek
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü düzenlemesinin iptali için aym ye başvuran adama oy vereceksiniz. İşte gerçek din istismarcısı bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler