İYİ Partili meclis üyesine otomobille çarpan damadı çıktı

Hatay'da, elektrikli bisikletiyle kaldırımda giden Belediye Meclis Üyesi İYİ Partili Hamza Çankır'a otomobiliyle çarpıp kaçan sürücünün, kızıyla boşanma aşamasında olan damadı Fatih Tüzün (31) olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 05.08.2022 10:05 GÜNCELLEME 05.08.2022 10:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kaza, 1 Ağustos günü saat 19.00 sıralarında Numunevler Mahallesi’nde meydana geldi. Kaldırımda elektrikli bisikletiyle giden Belediye Meclis Üyesi İYİ Partili Hamza Çankır’a otomobil çarptı. Çankır yaralanırken, sürücü ise kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Hamza Çankır’ın omurgasında ve sol ayağında kırıklar olduğu tespit edildi. Olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.

BOŞANMA SÜRECİNDE HUSUMET BAŞLAMIŞ

Polis, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, sürücünün Hamza Çankır'ın kızı E.Ç.T.’nin (25) 4 yıllık eşi Fatih Tüzün olduğunu belirledi. 2 çocukları bulunan çiftin boşanma aşamasında oldukları, 1.5 yıldır çekişmeli devam eden boşanma davalarının aile mahkemesinde devam ettiği, bu nedenle de aileler arasında husumet olduğu tespit edildi. Hamza Çankır, hastanede alınan ifadesinde damadı Fatih Tüzün'den şikayetçi oldu. Fatih Tüzün, 'kasten adam yaralama' suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tüzün, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 19
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlarımızı İtalya dan alınmış İtalya ya sallayın ülennnnkkk)) =
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    hainlere acıyacak değiliz
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    adam sakat kaldı, katil adli kontrol şartı ile serbest, adalete bak sen ,2023 de değişim şart oldu
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    1923 te italya Almnya İsviçreden Aldılar Ortaya türlü
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    senin için haberin içeriğinin bir önemi yok sanırım,çiçekden böcekden bahseden haberde olsa sen zaten bunu diyecekdin değilmi ::))sen okadar basitsinki herkesi kendin gibi zannediyorsun,ikincisi sen enden sözcüden haberleri takip etmiyorsun bizim buralara takılıyorsun,, haaa tamam doğru haber takip etmek için haberleri buradan izliyorsun ama beynin halaa sözcü beyni ::)) git algını kendi çevrene yap,burada senin küçük oyunlarını yemezler ::)) Gariplerim benim sizde haklısınız haber bile takip edecek düzgünce bir kaynağınız yok gelip burada etrafa pisliyorsunuz
    Cevapla
  • İskender 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilerin de yurtdışı edilmesi..
    Cevapla
  • Türkiye Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadan algı yapıyorsun. Çarpan adamın damadı ve üstelik tutuklanmış. Tiyatroda ve algıda siz İP'lilerin üzerine yok.
    Cevapla
  • Reisci 1 yıl önce Şikayet Et
    Gücün yetiyorsa değiştir.
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber de tutuklandı diyor. Amacınız nedir?
    Cevapla
  • Bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun nesi haber
    Cevapla
  • DIYAR-I BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    ne edelim ağlayalım MI? .ŞEHİDİN BACINA KÜFÜR EDENLERİN.10000000000000 defa iade ediyoruz.ermenile sevdalananlara üzülmeyiz.IRKI ne olursa olsun.pkk AÇIK DÜŞMANDIR LAKİN: 2 YÜZLÜ lere ACIMAYIN.RABBİME HAVALET ETİK RABBİM ĞEREĞİNİ YAPAR İNŞAALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme