CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, bağımsız vekil olarak devam edecek

HDP ile yakınlığından dolayı CHP’den istifasını açıklayan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, bağımsız vekil olarak devam edecek
CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, bağımsız vekil olarak devam edecek
GİRİŞ 08.08.2022 12:10 GÜNCELLEME 08.08.2022 18:53
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP’nin HDP'ye karşı tutumundan rahatsız olduğu için bir mektupla istifasını açıklayan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhur İttifakı'na geçeceği iddialarına Twitter adresinden yanıt verdi. Çelebi, bağımsız vekil olarak devam edeceğini duyurdu.

Çelebi, yaptığı paylaşımda, "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur, bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun Yüce Türk Milleti!" dedi. 

"CUMHUR İTTİFAKI DERİM" AÇIKLAMASI KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

CHP'den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'ne geçmiş, bir süre sonra bu partiden de istifa ederek Bağımsız İzmir Milletvekili olmuştu. Çelebi, 2 Temmuz 2022'de ise sosyal medya hesabından altılı masaya yönelik 20 soru sıralamış ve Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'ndan daha güvenilir olduğunu söylemişti.

6 masa henüz bu sorulara cevap vermemişken Çelebi sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapmıştı. Çelebi, "Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!" ifadelerini kullanmıştı. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 32
  • Misafir 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Takdir ediyorum. Helal olsun gerçek Atatürk'çü kimliğimle demek ki hala içimizde yaşayan varmış. Asıl CHP nin sahipleri bunlar olmalıdır.
    Cevapla
  • ŞAHİN 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP içinde yer alıp da hala milli duygulara sahip şahıs kaldı mı? Türk ve Müslüman olma iddiasında olan hiç kimse CHP'ye oy veremez. CHP yerli ve milli bir parti değildir. M. A. Çelebi kazara yer aldığı CHP'nin Türkiye düşmanı yapısını fark edince ayrılmış. Takdir edilecek bir davranış.
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    senin bir kere doğruyu söylediğine ikna olmam için bunca zaman niye chp saflarında beklediğini açıklaman lazım
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    o halde askerlik yap ve Türk düşmanlarına karşı cumhur ittifakında, MHP çatısı altında bulun. Senin gibi Türk milliyetçisi vatanperverlerin yeri pkk yaltakçısı chp değil, MHP dir.
    Cevapla
  • Sütçü İmam 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Cumhur ittifakını memleket ve millet için hayırlı görmesi ve muhalefetin tutarsızlığını beyan etmesi vicdanlı biri olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!