Gültekin Uysal Cemal Enginyurt hakkında konuştu

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, katıldığı bir televizyon programında Cemal Enginyurt’un davranışını kabul edilemez bir olay olarak nitelendirdi.

Gültekin Uysal Cemal Enginyurt hakkında konuştu
Gültekin Uysal Cemal Enginyurt hakkında konuştu
GİRİŞ 11.08.2022 22:58 GÜNCELLEME 11.08.2022 22:58
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında, "Amasız, fakatsız kabul edilemeyecek bir olay. Cemal Bey de üzgün. Hiçbir şekilde olumlayamayız, bilakis olumsuz düşüncelerimiz var." dedi.

TELE1 ekranlarında Enver Aysever’in sunduğu Ayrıntılar’ın konuğu olan Demokrat Parti lideri Uysal, Ordu Milletvekili Enginyurt’un gazeteci Latif Şimşek ile yaşadığı gerginliği değerlendirdi.

Yeniçağ'da yer alan haberde, yaşanan olayı ‘Amasız, fakatsız kabul edilemeyecek bir olay’ olarak değerlendiren Demokrat Parti lideri, “Biz demokrasi inancına sahip söyleyecek sözü olan herkesin eşit olduğuna inanan bir fikriyatın içerisinden geliyoruz. Cemal Bey de üzgün. Hiçbir şekilde olumlayamayız, bilakis olumsuz düşüncelerimiz var. Parti olarak da değerlendirdik” dedi.

Uysal şunları söyledi:

"Türkiye’nin can alıcı, can yakıcı bir gündemi var. Böyle bir gündem içerisinde çok açık tahrikler, kanınıza dokunacak anlamsız ithamlar, yüksek gerilim hattında seyreden Türkiye’nin bir iklimi var. Bilerek ve isteyerek söyleyecek sözü kalmamış bir iktidarın yedeğine aldığı bir takım propaganda makinalarıyla, bir takım akademik hüviyetleri olanlar, gazeteci hüviyetleri olanlar… Ama biliyoruz ki bu hüviyetleriyle, bu temsil ettikleri sıfatların sorumluluklarıyla değil, adeta bir propaganda makinasına dönüşmüş televizyon programları var. Bu da onların tercihidir."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 208
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemal Enginyurt delikanlı adamdır tarafsız konuşmak lazimlatif dönem insanı bugünler geçer bakmışsınız CHP de iyi partide bu adama iyi davranmış cemal kardeşim güzel hemşerim adamsın... kimseye boyun eğme vatanını seven senin gibi davranır....
    Cevapla
  • Batmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Veysel,Harbiden sizler ne içipte bu kafayı buluyorsunuz..Mikser hangi kaba girerse döner durur,işlevi değişmez.....
    Cevapla
  • Gazi Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemal Enginyurt sonderce dürüst mert halkının hakkını savunduğu için mhp den ihraç edilmişti cemal enginyurt lafını kimseden esirgemeden egip bükmeden dobra dobro konuşan bir siyasetçi olduğu için bu tarzda konuşan millet vekillerinin konuştukları birilerini rahatsız eder eger doğruluktan dürüstlükten rahatsız olanlar varsa rahatsız olsunlarki vatandaş kimin doğru kimin yanlış olduğunu görsün
    Cevapla
  • Mehmet Afşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteci dovmekle duruş olunmaz ona kaba dayı derler
    Cevapla
  • Fırat Faik 1 yıl önce Şikayet Et
    Huylu huyundan vazgeçer mi? Adamın hayatı kavga dövüş. Madem huyun böyle be adam çıksana ringe
    Cevapla
  • Murat Beğenilmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem suçlular hem de güçlüler. Bunlar birde aziz milletimizin karşısına 'demokratım' diye çıkıyorlar. Pişkinliğin bu kadarına pes doğrusu....
    Cevapla
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti m.vekili yapsaydı yer yerinden oynardi. Sizin siyasetiniz bu! Adamına göre demokrasiniz var. O yüzden, Erdoğan diyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'