CHP ve Saadet Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katıldılar

Eski CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe ve Saadet Partisi'nden Batman Beşiri ilçesi Belediye Başkanı Sait Karabulut, AK Parti'ye katıldı. Karatepe ve Karabulut'a rozetlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

GİRİŞ 15.08.2022 16:23 GÜNCELLEME 16.08.2022 08:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'dan bomba açıklama: Muhalefetin yıkım masasındaki garnitürlerErdoğan'dan bomba açıklama: Muhalefetin yıkım masasındaki garnitürler

Toplantının ardından Erdoğan, AK Parti'ye katılan; Eski CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe ve Batman'ın Beşiri ilçesi Belediye Başkanı Sait Karabulut'a rozetlerini taktı. Karabulut, Saadet Partisi'nden belediye başkanı seçilmişti.

Saadet Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılan Sait Karabulut'un rozetini, Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Rozet takma işleminin ardından Erdoğan ve Karabulut bu şekilde poz verdi.

ÖZHASEKİ: HAYIRLI OLSUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, Batman Beşirli Belediye Başkanı Sait Karabulut ve Elazığ CHP eski İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe, AK Parti ailemize katıldı. Hayırlı olsun" dedi.

Eski CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe'ye rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

TURAN: AİLEMİZ BÜYÜYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise; "Türkiye'nin birleştirici gücü AK Parti büyümeye devam ediyor. Batman Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, Elazığ CHP eski İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe AK Parti Ailemize katıldı. Hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 21
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diye bilirimki dogru yolu bulmuş inşallah cumhur ittifakı alacak 2023 secimlerini
    Cevapla
  • Hulk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hidayete erdi yani kuran sünnet ışığında
    Cevapla
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    çözülmeler artacaktır.
    Cevapla
  • Kul Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partili tamamda,o sonuçta mayasında geri dönmüş ama CHP liyi hemen geri gönderin çünkü onlarda kendi mayasında vazgeçmez.Geçmiste örnekleri çok.Bakan bile oldular ama yine huyları dan vazgecmedller...Maya bozuk olunca yoğurt ekşi oluyor maalesef...
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış kurgu.Kul Ahmet demek ki iyi izlemiyor.Dededen,babadan chp'li olduğu halde bu gün MHP-BBP-AKP'nin en güçlü savunucusu olan bir çok arkadaşımız mevcut.Özellikle Eski Selamet ve Refah partilerinde ki eski chp lileri görsen o zaman partiyi kapatacaksın.YANLIŞ.
    Cevapla
  • Duayen 1 yıl önce Şikayet Et
    He... beğenemedin mi
    Cevapla
  • burak 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes doğruları görüp reise katılmaları gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!