AK Parti'den yakın markaj: Seçmenler tek tek analiz ediliyor

Her sandıktaki 300-350 seçmen tek tek analiz ediliyor. Küsen-kırılan her seçmenle bizzat görüşmeler yapılıyor. Tıkanıklık olan yere müdahale ediliyor.

GİRİŞ 18.08.2022 06:40 GÜNCELLEME 18.08.2022 09:31
Bu Habere 233 Yorum Yapılmış

AK Parti, 2023 seçimleri için yaz dönemini yoğun bir çalışma temposu içinde geçirirken, sandık bazlı çalışmalarla da her bir seçmen tek tek analiz ediliyor.

AK Parti yönetimi 81 ildeki 200 bine yakın sandıkta kayıtlı seçmenleri markaja aldı. 300-350 seçmenin kayıtlı olduğu her bir sandık için âdeta seferberlik ilan eden AK Parti, sahada yapılan seçmen bazlı çalışmalarla hangi seçmen kitlesinde tıkanıklık var, hangi seçmen partiden uzaklaşma eğiliminde veya hangi seçmenin desteğinin devam ettiğine yönelik geniş çaplı bir analiz yapıyor. Parti yönetiminin belirlediği sokak ve apartman sorumluları da bu çalışmalara katılıyor. Sahadaki tüm bu gözlemlerin hem pozitif tarafları hem de negatif tarafları analiz edilip rapor hâline getirilerek, Cumhurbaşkanı’na sunuluyor. Bu raporlar doğrultusunda atılacak adımlar belirleniyor.

EN KRİTİK SEÇİM

AK Parti kaynakları, seçmenlerin partilerine yaklaşımını bizzat sahada gözlemlediklerini belirterek "Sahadaki fotoğraf, muhalefetin veya bazı anket şirketlerinin dediği gibi değil. Çapraz anketlerle ve bizzat saha gözlemlerimizle tespitler yapıyoruz. 2023 seçimlerini Türkiye’nin en kritik seçimi olarak görüyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanı’nın 2023’te bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden daha fazla oy alacağını da düşünüyoruz. Çünkü, seçim sonuçlarını sadece ekonomi değil, istikrar ve güvenirlik belirliyor. Vatandaş var olan sıkıntıların çözümünün güçlü bir liderlikle olacağını biliyor ve bunun için de yine Cumhurbaşkanı’na güveniyor" değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ-YÜCEL KAYAOĞLU
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 233
  • Sükunet 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis yanındayım ama sadece başkanlık seciminde Etrafındaki simsar fırıldaklara oy yok bundan sonra
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynı kanaatteyim.reis kırmızı çizgim. Mv. Boş
    Cevapla
  • Dava insani 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakin ben bir mahalle baskaniyim zaten siyasetin en sefilleri mahalle baskanlaridir hic bir karsilik beklemeden variyla yoguyla calisirlar lakin bu secime girmeden acil sekilde teskilatlari belediyelerin cogunu komple degistirmeleri lazim inanilmaz derecede partimize zarar veriyorlar inanilmaz derecede secmeni partiden sogutuyorlar emin olun reis Akparti teskilat ve belediyelerin bazilari olmadan secime girsin tek basina %70 oyu var
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    turkiyeyi teskilat milletvekili partili su bu degil reis yonetiyor.cozum tam tersi partililer milletvekilleri teskilatlar halk cogunlugun kararlari hassasiyetleri hissettikleri ve talepleri dikkate alınip siyaset yapılmalıdir.saraydan tek basina ulke yoneten suclu millet degil...
    Cevapla
  • İyi niyet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkedeki hiç bir siyasi partinin el ile tutulacak yönü yok, ak parti içinde ve MHP de birkaç vatan evladının canhıraş gayretiyle işler yürüyor. Kalanın alayı hırsız yolsuz, akrabacı, göz bağcısı , ,pasta yalakası.göz boyacısı, kurnaz, simsar, tacir. Egoist, hep banacı, yalcı, yalaka, tezek, idam etseler Cumhur ittifakına oy vereceğim. Yalnızca ak parti ve MHP de bulunan yüzde 25 lere tekabül eden memleket evlatlarına sonsuz saygı ve tenzihler....
    Cevapla
  • SİNAN 1 yıl önce Şikayet Et
    ilçe teşkilatlarını yakın takipe alın bütün bislikler onlardan çıkıyor millete tepeten bakıyorlar
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    buna hic gerek yok çözüm belli biz size oy verecegiz ama ösymde yerlesememiş yurt dışında okul bitirmiş gitmede ve kps den yüksek puan alıp öğretmen olan üyelerinizi sorgulayın 50yasından sonra açık öğretim bitirip atanan öğretmenlerin eşini arastırın 12 bin geliri olup sosyal yardım alanları araştırın sınav parası olmadıgı için kps sınavına giremeyenlerin neden sosya l yardım almadıgını arastırın
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada iddia ettikleriniz hakkınızda elinizde delil var ise ilgili mercilere başvurmalı, suç duyurusunda bulunmalısınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi