AK Parti'den imzalı saat iddiasına tepki: Hazımsızsınız!

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü toplantısında katılımcılara Recep Tayyip Erdoğan imzalı saat hediye edildiği iddia edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, iddialara tepki gösterdi.

GİRİŞ 18.08.2022 10:38 GÜNCELLEME 18.08.2022 10:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümünün programı 15 Ağustos'ta ATO Congresium'da yapıldı. 

Yaklaşık 3 bin kişinin davet edildiği programa Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurucuları, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, eski milletvekilleri, 81 ilin ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

"İMZALI SAAT" İDDİASINA AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ: HAZIMSIZSINIZ!

Toplantıda katılımcılara imzalı saat dağıttığı iddiası ortaya atıldı. 

Sözcü Gazetesi ve Tele1'de yapılan haberlere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Dağ, "Yalanınız batsın. Her zamanki gibi eleştirecek bir şey bulamadığınızda o koca yalanlarınıza sarılıyorsunuz. Hazımsızsınız, yüzsüzsünüz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Saat neki chpkk li İmamoğlu yüksek fiyatlı cep telefonu vermişti.islama düşman ve chpkk politikaları sonucu İslami terk edenlerin fondas larin partisi chpkk.Allah nurunu tamamlayacaktır.cehenneme odun olması için böyle dönemler olmakta.nefsine yenilen İslam'dan uzaklaşmakta.bu zamanda dini islamiyasamak büyük ayrıcalık.İmanla ölmek ve yaşamak.Allahuekber
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunda ne var ki. Parti saat dağıtsa ne olur. VAR SA Ben de isterim hem de çoook.
    Cevapla
  • vedo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hediye olsa ne yazar? Ne olur böyle hediye herkese edilse? Bundan kime ne? Bir hediye yapmak icin referanduma mi girilmesi gerekiyor?
    Cevapla
  • Vkr 1 yıl önce Şikayet Et
    Varmı yokmu artık doğruyu konuşalım lütfen
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Denizlide büyükşehir belediyesi kamyon kamykn yandaş mahallerine bedava karpuz dağıtımı yaptı.kimlere şirin gözükmek istiyorsunuz.bedava işini bırakın.yoksa ak ampul sönecek...
    Cevapla
  • Gakkoş 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye sana da bir kaç balya saman bıraksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!