Bozdağ'dan Gülşen'in tutuklanması eleştirilerine cevap!

Adalet Bakanı Bozdağ şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili eleştirilere tepki gösterdi. Yozgat'ta konuşan Bakan Bozdağ, "Yargı kararını eleştirirken imam hatiplilere sarf edilen sözlere neden bir şey demiyorsunuz" dedi.

Bozdağ'dan Gülşen'in tutuklanması eleştirilerine cevap!
Bozdağ'dan Gülşen'in tutuklanması eleştirilerine cevap!
GİRİŞ 28.08.2022 07:13 GÜNCELLEME 28.08.2022 07:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bozdağ, imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle tututlanan şarkıcı Gülşen'le ilgili açıklama yaptı.

Yozgat’ta toplu açılış töreninde konuşan Bozdağ, "Milyonlarca vatandaşımıza karşı çok büyük bir saygısızlığı içerir bu cümle" dedi.

Bozdağ şunları söyledi:

"Türkiye'de şu anda 1,3 milyon civarında imam hatipte okuyan öğrencimiz var. Bakın anamuhalefet partisinin genel başkanı, altılı masanın etrefında toplananlardan bu sözler karşısında tek bir cümle doğru dürüst duydunuz mu? Tutuklamayı eleştiriyorsunuz, eleştirin o hakim kararıdır eleştirilebilir. Eleştirirken deyin ki, bunun yaptığı da yenilir yutulur bir şey değildir."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu, Hakimlere tehdit eden ve serbest bırakın diyen üstten buyurmacı tavır ortaya koydu. Kılıçdaroğlu'nun helalleşmeden anladığı şey samimi değil, seçime dönük stratejik bir projedir. Niye çıkıp bu söylenen lafları kabul etmeyiz açıklaması var mı, yok" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu karamolla! Çakma Asena devitoglu bebecan gulsuz diken ve avanelerinden tek bir söz yok. Çünkü hepsi ihl düşmanı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin anlayışına o küçümsedigin kesim size bişey dedigi zaman çıldırıyorsunz şimdi bizler sizlere sapık desek hoşmu olur
    Cevapla
  • Adem baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tv sunucusu ( güner ümit ) kızılbaş kelimesi bağlamında hatalı bir ifade kullandı diye linç ettiler ve ekranlardan silinip gitti. Edepten nasiplenmemış sahne cazgırlarına sanatçı sıfatını yakıştırmak da; sanata en ağır hakarettir. Hukuki kararı ayrıca tartışalım ama önce edepsizliği tartışırsak doğru yaparız. Piyasada sanatçı diye pazarlananlara sorsanız "sanat nedir" diye; 100 kişiden biri doğru cevap verirmi; sanmam.
    Cevapla
  • OSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten topluma hareket yok imam hatiplelere var. Şu an 1.300.000 öğrenci okuyor bunların aileleri birilikte 6.ooo.ooo yapar. Sizin anlayışınız ancak bu kadar
    Cevapla
  • Muhammed Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    1912'de açılan Mektebu'l-vaizin ve 1924-1930 yılları arasında eğitim veren İmam-Hatip Mekteplerini dışarıda tutarsak bugünkü İmam-Hatipler 1949'da açıldı. O günden bu güne kaç öğrenci yetiştirmiş, kaç aile ferdi gelmiş geçmiş, onları da hesabına bir dahil ediver, sonra insanların anlayış biçimini hedef tahtana koyarsın.
    Cevapla
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece bu olay için değil,bizde adalet sistemine güven kalmamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı