Kılıçdaroğlu'ndan '30 Ağustos' mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu'ndan '30 Ağustos' mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan '30 Ağustos' mesajı
GİRİŞ 29.08.2022 16:46 GÜNCELLEME 29.08.2022 16:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

.Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Büyük Taarruz planını 26 Ağustos 1922 Cumartesi günü devreye soktuğunu hatırlattığı mesajında, "Hürriyete yürekten bağlı milletimizin çelik iradesi, düşman ordularını tarihi bir mağlubiyete uğratmıştı. Ülkesini ve milletini esaretten kurtarmış bir kahraman olarak Ankara'ya dönen Büyük Önder, gençlik yıllarından itibaren kurduğu Cumhuriyet düşünü hayata geçirmek için, bu büyük zaferin hemen ardından işe koyulmuş ve bu düşü 'Barışın tatlı güneşi...' olarak tarif etmişti. Bilinmelidir ki 30 Ağustos, bir dehanın askeri zaferi olmasının da ötesinde, milletimizin hürriyete, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de millet egemenliğine bağlılığının en büyük nişanesidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, bu kutlu mirasın bugünkü temsilcileri olarak, milletimiz için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele, o gün temelleri atılan Cumhuriyetimizi, demokrasi ile taçlandırıncaya kadar sürecek. Söz veriyoruz: Güzel ülkemiz 'Barışın tatlı güneşi' ile aydınlanacak! Bu duygu ve düşüncelerle, büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan, Kurtuluş Savaşı'nın önderi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımız ile terörle mücadelede şehit düşen vatan evlatlarını rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Mücadele !! hdp ile bir olarak mı,dış politikayı ters çevirerek mi,yurt dışlarına giderek Türkiye ye gitmeyin diyerek mi,Türkiyeyi şikayet ederek mi,abd den demokrasi dilenerek mi,terörist demirtaş ve kavala neden içerde diyerek mi bu nasıl mücadele kemal efendi.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay kemale göre 15 temmuzda da tiyatro vardı unutmadık unutmayacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...