Ahmet Şık'ın AK Parti ile ilgili skandal sözlerine Hamza Dağ'dan sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, HDP'den istifa ettikten sonra Türkiye İşçi Partisi'ne katılan Ahmet Şık'ın AK Parti ile ilgili skandal açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

Ahmet Şık'ın AK Parti ile ilgili skandal sözlerine Hamza Dağ'dan sert tepki!
Ahmet Şık'ın AK Parti ile ilgili skandal sözlerine Hamza Dağ'dan sert tepki!
GİRİŞ 30.08.2022 12:51 GÜNCELLEME 30.08.2022 12:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye İşçi Parti (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı canlı yayında, 2023 yılındaki seçimler üzerinden iktidara tehditler savurdu.

Ahmet Şık, AK Parti'yi hedef göstererek, "AK Parti bir siyasi parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak" dedi.

"DEVLET DÜŞMANI AHMET ŞIK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  Ahmet Şık'ın bu skandal açıklamalarına çok sert tepki göstererek, "Savcı Selim Kiraz'ın katilleriyle şehadetinden hemen önce röportaj yapabilecek yakınlığı olan, varoluşunu terörü meşrulaştırmaya adamış ve kalbi taşlaşmış birinin partimizi kapatma hayali kurması, istikametimizin doğruluğunu göstermektedir" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler seçim öncesi eteklerindeki tüm incileri döksünle rki, millet şehirt edilen rahmetli Savcı Selim Kiraz'ın kanında eli bulunan bu terörist sevicileri tam görsün ve ona göre seçimini yapsın.
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar mahkemeyi takmıyor ki hhhhhh
    Cevapla
  • TCK25 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin yüzü soğuktur. Geç işler ama tam işler. %50 nin teveccüh ettği bir partiye suç örgütü dersen. Akpartinin (aleni şekilde maddi manevi destek veren konumdaki) hdp ye bölücü terör sevici parti demesi gülsuyu. Sırf beceriksiz muhalefet te seçim kazanmak uğruna hdp ye destek çıkması da işin püf noktası anlayana
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuş bakalım, elbette bunların hesabı sorulur..
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Dhkpc li soysuzlar daha biz ölmedik hodri meydan
    Cevapla
  • Bayraktar 1 yıl önce Şikayet Et
    Firavun'un zamane çocukları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'