Perinçek'ten haddi aşan skandal sözler! Peygamberimiz Hz. Muhammed ile kendini kıyasladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Muğla'da gerçekleştirdiği bir söyleşide partisine olan ilgiyle alakalı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dönemini kıyasladığı bölüm büyük tepki çekti.

GİRİŞ 31.08.2022 09:49 GÜNCELLEME 31.08.2022 09:49
Bu Habere 422 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal TV'nin canlı yayınına katıldı. Perinçek burada "Türkiye Nereye Gidiyor?" söyleşisi gerçekleştirdi.

Zaman zaman ilginç söylemleriyle gündeme gelen Perinçek, burada yaptığı konuşmasında skandal ötesi açıklamalarda bulundu.

"HZ. MUHAMMED'DEN ÇOK İLERİ BİR NOKTADAYIZ"

Vatan Partisi'nin geldiği nokta ile Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed dönemini karşılaştıran Perinçek, "Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? Hz. Muhammed 1 yılda ancak 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun'a giderken kaç kişiyle gitti? Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur." şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.

TEPKİLER SOSYAL MEDYADA ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Bu sözleri sarf ettiği sırada Perinçek'in gülmesi ve dinleyicilerin alkışlaması dikkat çekti. Söz konusu ifadeler sosyal medyada ise büyük tepki çekti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 422
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunu demiyor kırk yıldır siyasetteyim bu kırk yılda toplantılarda dörtyüz kişiyi hala bir araya toplayamadım. Hala kahve köşelerinde miting yapıyorum bunun neresi başarı
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyenlere bakın bir tanesinin suratında meymenet varmı? Zaten çoğu ateist dinsizler.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Meymenet var mı yok mu bilmem ama, Gülşenin sözlerine hapis istemi siyasilere gelince havada kalıyor....... Bence TEK SUÇLU Siyasilerdir.....
    Cevapla
  • bilall 1 yıl önce Şikayet Et
    Dini bilgin yoksa matematiğindemi yok ,Mekke kaç kişi Türkiye kaç kişi
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylemeden sonra bunun yanında hala duran varmi varsa kendini sorgulamalı
    Cevapla
  • Ddd 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanan bir grubun az da olsa çok etkili olacağını söylemeye çalışmış ki doğru, ancak üslup bozuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama