Meral Danış Beştaş'tan AK Parti'ye tehdit!

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, TBMM Karma Komisyonunda yapılan dokunulmazlık görüşmeleri sırasında hükümeti açık açık tehdit etti. Beştaş, "Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız" dedi.

Meral Danış Beştaş'tan AK Parti'ye tehdit!
Meral Danış Beştaş'tan AK Parti'ye tehdit!
GİRİŞ 01.09.2022 07:04 GÜNCELLEME 01.09.2022 09:29
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

HDP’li Meral Danış Beştaş, TBMM Karma Komisyonunda yapılan dokunulmazlık görüşmeleri sırasında hükümeti açık açık tehdit etti. İktidarın hesap vereceğini söyleyen HDP’li Beştaş, "Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız" ifadesini kullandı.

Beştaş konuşmasının devamında 6’lı masanın gizli ortağı olduğunu da itiraf etti. Beştaş "Biz yerel seçimlerde hiç gizlemediğimiz, saklamadığımız bir stratejik karar verdik, CHP’ye oy verdik ve bunu saklamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan itiraf yayınında yer alan görüntülerde HDP’lilerin Beştaş’ı ‘canlı yayındayız’ diye uyarması dikkatlerden kaçmadı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst düzey yöneticileri, 6’lı masada HDP’nin olmadığını, ittifakın söz konusu olmadığını iddia ediyordu.

ŞIK’A TAZMİNAT DAVASI

Öte yandan TİP milletvekili Ahmet Şık’ın bir yayında sarf ettiği "AK Parti kapatılacak. Siyasi parti muamelesi görmeyecek, suç örgütü diyecekler" sözleri tepki çekmişti.

Bu sözler sonrası harekete geçen AK Parti avukatları 'partinin kişilik ve saygınlığına saldırıda bulunduğu' gerekçesiyle Şık’a 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi demokrasi diye yaygara koparanlar şimdide kalkmış PARTİ KAPATACAKLARINI söylüyorlar
    Cevapla
  • EBRAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vatan haini ne diyor neden bu ahlaksızlar bu ülke düşmanlarına böyle bir konuşma hakkı veriliyor. Neden meclists bulunuyorlar.
    Cevapla
  • Vatansever adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Boştaş dağdaki domuz kardeşlerinizin temizlenmesine az kaldı; acele etmeyin sıra size geliyor; dağa çıkarsanız leşiniz; çıkmazsanız “AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET “ tercih sizin !!!!.
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter kardeşim tehtit bunedir ya reis bunları niye konuşturuyosun bu kadar özgürlük çok bunlar kim ya
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kandile ve kandil ortaklarına o fırsat verilmeyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız