Bahçeli, ilk mitinginde konuştu: Çürük şarkıcılara, kiralık kalemlere tavizimiz yok!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas'ta partisinin ilk seçim mitinginde, "Bizim inançlarımıza sövenlere tahammülümüz yoktur. Çürük şarkıcılara, kiralık kalemlere tavizimiz yok." dedi.

GİRİŞ 04.09.2022 17:01 GÜNCELLEME 04.09.2022 17:52
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

2023 yılına hazır mısınız? Zilleti bu aziz millete reva görenlerle mücadeleye var mısınız? Türkiye'nin önünü kesmek isteyen 6'lı masaya hesap soracak mısınız? Sivas'ın haykırışı her şeye bedeldik. 2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. 1 buçuk yıldır kararsız davrananlar varsın birbirlerine kazık atıp dursunlar, kimin aday olacağını belirlemek için düşmanlarından icazet alıp dursunlar. Milletimize nasıl bir gelecek vadettiğimiz apaçık ortadadır. 

Çiğ süt içmedik ki karnımız ağrısın, zillete tevessül etmedik k istikametimiz şaşsın. Nasıl görünüyorsak oyuz. 

"TERÖRLE DÜŞÜP KALKANLAR BİZE YAKLAŞAMAZ"

Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar bizimle olamaz. Terör örgütleriyle iç içe olanlar bizimle aşık atamaz. Türk ve İslam değerlerine şaşı bakanlar yanımıza bile yanaşamaz.

Cumhur İttifakı muzaffer geçmişimizi müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraktarıdır. Allah'ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesi ve TBMM'de milletvekili sayısı olarak da çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.

"BAŞARMAYA YEMİN ETTİK"

Allah şahittir ki başarmaya yemin ettik. Değerli vatandaşlarım. Fikriyatımızı ve siyasetimizi denetim altında tutan sıkı bir Allah korkusu ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla yoğruluyoruz.

"KILIÇDAROĞLU EMPERYALİZMİN KILICINI SALLIYOR"

Kılıçdaroğlu valileri, kaymakamları tehdit ediyor. Vatandaşlara borçlarınızı ödemeyin, araba almayın çağrıları yapıyor. Emperyalizmin kılıcını sallıyor. Erdemsizliğin, uçurumun dibinde dolaşıyor. Ne tuhaftır ki diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz duyulmuyor. Altılı ganyanın beş parti başkanı Kılıçdaroğlu'nu mutlaka sorgulamalıdır.

Sivas'tan soruyorum; 6 kez toplanmalarına rağmen bir aday için bile uzlaşamayan bir curcunanın Türkiye'ye bir hizmeti dokunabilir mi? Böylesi bir çarpıklık nerede görülmüştür? Eskinin parlamenter sistemi dışında tek bir projeden bahsedemeyen bu ittifak akıl ve siyaset felci yaşıyorlar.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Zillet İttifakı siyasi felç geçiriyor, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sözleri asılsız, niyetleri kötüdür.

Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecek, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Biz siyasi, ekonomik ve diplomatik yükselişi ile Türkiye’ye destek olacağız. Cumhur İttifakı çiftçinin, memurun, emeklinin, mazlum gönüllerin can beraberidir. Bizde yalan yok gerçek vardır. Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin takdiri ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.

"CUMHUR İTTİFAKI KIZILELMA SEFERBERLİĞİDİR"

Bizim için imkansız diye bir şey yoktur. Hayal ettiklerimiz eninde sonunda gerçekleşecektir. Cumhur İttifakı Kızılelma seferberliğidir. Bizim adayımız net ve bellidir. Sayın Erdoğan yeniden seçilecektir. 

"İNANÇLARIMIZA SÖVENLERE TAHAMMÜLÜMÜZ YOKTUR"

Türkiye'yi geri götürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Cumhur İttifakı sınır ötesinde terörün başını esen mücadeledir. Cumhur İttifakı Türkiye'ye sahip çıkan inanmışlıktır. Cumhur İttifakı vatandır. Bizim zillete düşürecek bir ülkemiz yoktur. Bizim inançlarımıza sövenlere tahammülümüz yoktur. Çürük şarkıcılara, kiralık kalemlere tavizimiz yok. Çağrımız önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen herkes bu ülkenin öz evladıdır.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 86
  • Misafir 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz Sayın Başkanım, Gerçek Türk Milliyetçiler seninle yürüyor. Sahtekar Milliyetçi görünümlü fitne çarkçıları hainlerle yürüyorlar, onlar asla Milliyetçi değiller.
    Cevapla
  • YUSUF.İR 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözü cevher altın gibi sayın bahçeli.
    Cevapla
  • fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    çürük siyasetçilere ?
    Cevapla
  • ley 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek milliyetçi
    Cevapla
  • Birileri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel söylüyorsun, içimin yağları eriyor devlet reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı