Kılıçdaroğlu: Abdullah Gül aday olma hakkına sahiptir

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu'nun adaylığını yeniden gündeme getirdiği 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, Gül'ün aday olma hakkına sahip olduğunu söyledi.

GİRİŞ 06.09.2022 11:18 GÜNCELLEME 06.09.2022 11:40
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı konusunda kendisine yönetlilen bir soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Herkes aday olma hakkına sahiptir. Elbet sayın Gül de... İnsanlar aday olarak görmek istediği kişilerin adını telaffuz edebilir. Bizim 6’lı masada isim değerlendirmemiz yok" dedi.

Abdullah Gül'le CHP'li vekil arasında 'adaylık' diyaloğu: Kemal Bey'in şansı yokAbdullah Gül'le CHP'li vekil arasında "adaylık" diyaloğu: Kemal Bey'in şansı yok

Temel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destekTemel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek

"İSTANBUL, ANKARA BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR"

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay'a konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Biz altı lider yeni seçilecek cumhurbaşkanı ile birlikte yapılması gerekenleri konuşuyoruz. Temel konularda mutabıkız. Ancak henüz masada isimlendirme yapmadık. Herkes aday olma hakkına sahiptir. Elbet sayın Gül de... İnsanlar aday olarak görmek istediği kişilerin adını telaffuz edebilir. Bizim 6’lı masada isim değerlendirmemiz yok. İstanbul, Ankara, öteki belediye başkanlarımız gayet güzel çalışıyorlar. Görevlerinin gereğini yerine getiriyorlar" diye konuştu. 

KAYNAK: CUMHURİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer gül bu zillet ittifakının adayı olursa hem başkanlığı hem de şahsiyetini kaybeder. kendine altın tepside cumhurbaşkanlığını sunan Erdoğana karşı büyük bir yanlış yapmış olur ayrıca ,hanımı baş örtülü olan biri, baş örtüsü düşmanlarının safında nasıl yer alır. sayın gülün aday olacağını zannetmiyorum.
    Cevapla
  • İmdat 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki neden 2007 yılında (kardeşim) Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmasın diye 367 kırizini çıkardınız?
    Cevapla
  • Halk 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti En çok Başörtüsü Cumhurbaşkanı seçiminde Laiklik tartışmalarında A. Güle zulmetmedi mi? Bunlarda karakter yön demekki. Ben olacam adımın CHP ile anılmasına tahammül etmem.. Kim oluyorsunuz siz zalimler benim adımı ağzınıza almayın derdim. Ama bunlarda nerde... Agül,karamolla hepsi boş..
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk aşıkları... K.K. ve Gül... Bakalım hangisi olacak...
    Cevapla
  • Emre35 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Ankara'da yaşıyorum millet hayatında Ankara'ya gelmemiş Mansur u övüyor. Zerre icraat yok ama algı iyi işliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı