Hande Fırat isyan etti: Yettiniz artık! Zavallısınız...

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 'Hande Fırat 15 Temmuz'dan bir gün önce MİT'le buluştu' iddialarına çok sert cevap verdi.

Hande Fırat isyan etti: Yettiniz artık! Zavallısınız...
Hande Fırat isyan etti: Yettiniz artık! Zavallısınız...
GİRİŞ 06.09.2022 22:00 GÜNCELLEME 06.09.2022 23:17
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi sunucu Hande Fırat, bazı site ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'Hande Fırat 15 Temmuz'dan bir gün önce gizlice MİT'le buluştu' haberlerine çok sert tepki gösterdi. İddiaları yalanlayan Fırat, "Yettiniz artık! Zavvalısınız" dedi.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hande Fırat şu ifadeleri kulllandı;

Herkes kimin ne olduğunu unuttu galiba!  Niye kaçtılar? Kaç yıldır örgütlendiler ? Nasıl örgütlendiler?

YALANLARI NİYE GÜNDEME GETİRİSİNİZ...

Şimdi yalanlara inananlara sesleniyorum, darbe girişiminden önce kaçanlara neden inanırsınız? Elli kere yanıt verilmiş yalanları niye gündeme getirirsiniz ?



TELEFON SİNYALLERİME BAKILSIN

Gazeteci dönemin MİT basın danışmanını da, Genelkurmay’ı da, siyasileri de arar. Onlar da gazeteciyi arar. Benim telefon sinyallerime bakılsın, Nuh Bey ile bir gün önce görüşmüş müyüm? Ben hiç yalan atmadım. Ama yeter, düğün faturalarım da bende.

YETTİNİZ ARTIK! ZAVALLISNIZ

Tek suçum işimi yapıp ofisime gidip, demokrasiye sahip çıkmaksa suçluyum.

Benim siz Fetöcülerle ya da başınızdaki ile tek karemi bulamazsanız. Yettiniz artık! Yalanlarınızı ve pis ellerinizi bu ülkenin üzerinden çekin. Zavallısınız.






HANDE FIRAT, BERNA LAÇİN'E DE TEPKİ GÖSTERDİ

Hande Fırat, söz konusu haberle ilgili paylaşımından dolayı oyuncu Berna Laçin'e de tepki gösterdi. Laçin'in paylaşımını alıntılayan Fırat, ''Meğer 15 Temmuz’dan beri karın ağrısı çekiyormuş. Zavallı sonunda rahatlamıştır. Herhalde' diye tepki gösterdi. Fırat paylaşımında, hain darbe girişimi sonrası Laçin'in paylaştığı tweetleri hatırlattı.

 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 178
  • MEHMET FEYZİ 1 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin kaderinde Türk tarihine yön veren yol gösteren yollar açan kadınlar vardır.hande Fırat da bunlardan biridir.diğer o örümcek beyinli dinazor kalıntıları Türk tarihine hiç bir zaman yer almayacak ama hande Fırat yer alıp anılacak.
    Cevapla
  • Zynbshb 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzell
    Cevapla
  • Zynbshb 1 yıl önce Şikayet Et
    Hande Hanım Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz ki bu ülke için Allah için dürüst olup mesleğinizi icra ettiniz ( Ogün sizi hayranlıkla izledik tıpkı bayrak açıp koşan vatandaşlarımızı izlediğimiz gibi) bu günde dik duruşunuzu, görevimi yaptım deyinişnizi hayranlıkla izliyoruz
    Cevapla
  • ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hande Hanım Allah sizden razı olsun, siz bir vatansever bir insanın yapması gerekeni yaptınız, o gece rabbimizin yardımıyla devletimiz yeniden Türk Milletine verildi, sizin telefonunuzda Reisimizi görüp sesini duyunca milletimizin içine su serpildi ,
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanın tırnağı olamaz bu müfteri Lee bu ülke için ne kadar iftira arsalar bu miller kimin ne olduğunu biliyor.Şehitlerimize değilde dağdaki öldürülen soysuzlara yas tutanları da millet çok iyi biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!