'Halk, AK Parti'nin 4 gününe inandı!'

“Halkımız, AKP’nin 4 yılda yaptığına değil, 4 günde söylediklerine inandı” diyen Hulki Cevizoğlu ADD'nin gecesinde AKY'ye oy verenleri akılsız ilan etti. İşte şok sözler:

'Halk, AK Parti'nin 4 gününe inandı!'
'Halk, AK Parti'nin 4 gününe inandı!'
GİRİŞ 13.06.2008 20:25 GÜNCELLEME 11.09.2018 17:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

 

 

Özhan Haluk Satır / MANİSA

 

 

Daha önce bir yazısında herkesin oy kullanmasına karşı gelerek yeni bir tekif sunan ve halka 'oy verme sertifikası'nın verilmesi fikrini ortaya atan Yeni Çağ yazarı Hulki Cevizoğlu şimdi de AK Parti'ye oy verenler için 'akılsız' imasında bulundu.

Turgutlu'da ADD'nin programına katılan gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu halkın 4 günde söylenenlere kanarak AKP'ye oy verdiğini söyledi. 'Hani akıl üstündü.' diyen Cevizoğlu 'duygularınıza yenilmeyin' çağrısında bulundu...

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol’un, “Seçmenimiz seçime bir hafta kala sempatisine-antipatisine göre, kızgınlığına göre oy kullanıyor. Bu nedenden dolayı da sağlıklı oy kullanımları çıkmıyor.” diyerek halkı eleştirdiği Turgutlu’da bir hafta geçmeden Hulki Cevizoğlu’nun sözleri gündeme damgasını vurdu.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin daveti ile Turgutlu’ya gelen gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu, katıldığı seminerde, “Halkımız, AKP’nin 4 yılda yaptığına değil, 4 günde söylediklerine inandı ve gitti AKP’ye oy verdi. Hani akıl üstündü. Lütfen duygularınıza yenilmeyin.” Diye konuştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Ali Tezcan’ın, ‘Sizlere sayın kaymakamım, sayın belediye başkanım ve garnizon komutanı demeyi çok isterdim. Ama görüyorsunuz ki devlet protokolünden kimse yok. Biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak ilk önce halkı bilinçlendirmeyi hedef aldık.” Şeklinde hitap ettiği Hulki CevizoğluUn konuşmacı olarak katıldığı programa gecikmeli olarak Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Turgutlu CHP İlçe Başkanı Veli Gülay, iş adamı, öğretmen ve öğrencilerden oluşan vatandaşlar katıldı.

GAZETECİNİN KAYITLATLARINI SİLDİLER!

Bir gazeteciye ait kayıt yapan kamera ve hafıza kartını habersizce el konularak kayıtların silinmesinin damgasını vurduğu gecede, basın kimliği taşıyan birinin gazeteci kamerasına sansür uygulamak istemesi de farklı yorumları beraberinde getirdi. Kendisi de gazeteci olan Hulki Cevizoğlu’nun, konuşmalarını kaydedilmesine bir tepki vermemesi ve uygulanan sansür Turgutlu’daki polis ve yerel basın mensuplarının tepkisini çekti.

HANİ AKIL ÜSÜTÜNDÜ?

Kasım ayında yüzde 99 yerel ve genel seçim beklediğini belirterek katılanlara birleşme çağrısı yapan Cevizoğlu, “Şimdi dünyadaki bütün milletler, biz de dahil hep akıldan bahseder dururuz. İşte ‘oğlum akıllı davran, aklını kullan’ der dururuz. Ama hiç birimiz akıllı davranmıyoruz. İnsanları yöneten akıl değil duygulardır. Halkımız AKP’nin son 4 yılda yaptığına bakmadı son 4 günde söylediğine inandı ve gitti AKP’ye oy verdi. Hani akıl üstündü. Lütfen duygularınıza yenilmeyin.”diye konuştu.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer ve ADD Başkanı Ali Tezcan ile birlikte çiçek veren Belediye Başkanı Serhat Orhan’a hitaben Hulki Cevizoğlu’nun, “Başkan bey benimle tokalaştınız diye siyasi kariyeriniz zarar görebilir.”şeklindeki sözleri tepki çekti.

ERDOĞAN’IN ÖNÜNÜ BAYKAL AÇTI

CHP lideri Deniz Baykal ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yüklenen Cevizoğlu, “Ben Devlet Bahçeli’yi MHP’den Deniz Baykal’ı da CHP’den ayrı görüyorum. Eğer ben AKP genel başkanı olsaydım bu iki genel başkanı partilerinin başında kalmaları için elimden geleni yapardım. Biz AKP’yi de eleştirirken, AB’yi eleştirirken, ABD’yi de eleştirirken, içeride hep birlik olalım. Ben AB’ye ve ABD’ye karşıyım bu insanlar bizim insanımız gelin oturalım birlik olalım. Bunun içinde aydınlar çimento görevi yapmaktadır. Tayip Erdoğan’ın önünü açan Sayın Baykal’dır. Biz hükümete kafa tutuyoruz. Amerika’ya kafa tutuyoruz biz genel başkanın iki dudağı arasına mı bakacağız. Ben halkın istediğini yapıyorum. Genel başkan cuntası yani bana göre suntası her partide var.” dedi.

GÖNÜL RIZASI İLE OY VERMEDİLER

”Anayasa Mahkemesi’nin son aldığı türban ile ilgili karar, AKP’nin kapatılacağına dair bir işaret midir?”şeklindeki bir soruya Cevizoğlu, “DTP’ye kapatılma davası açıldığında neden kimse ses çıkarmıyor da AKP’ye kapatılma davası açıldığında Avrupa dahil her kes karşı çıkıyor? Diyelim ki AKP kapatıldı. Gönül rızası ile kime oy vereceksiniz? AKP yüzde 47 aldı ama o oylar AKP’nin değil, o oylar CHP’den, MHP’den kayanların. AKP’ye oy verenler gönül rızası ile oy vermedi. Oy verenler diğer partilere kızdıkları için oy verdiler.”şeklinde cevap verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ HABER

 

Cevizoğlu'dan demokrasi üstü teklif
Aysun Kayaca’nın “Dağdaki çobanla benim oyum aynı değerde mi?' sözünden yola çıkan Ulusalcı yazar Hulki Cevizoğlu, herkesin oy kullanmasına karşı gelerek yeni bir tekif sundu:


Haber 7

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 27
  • ahmet uzun 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaş ya özgürlük yada polis devleti savaşı. sadece hulki olsa özellikle CHP patentli her hareket halk sız çözümlerden yana yani içerisinde halkın olmayacağı bir yönetim istiyorlar.Ama ALLAH a şükürler olsun ki halkımız bunu anlamış artık.darbeci ve kaymakçıları biliyor ve ilk seçimde de onların payını verecek.
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 15 yıl önce Şikayet Et
    . Siz de kurun partinizi Çıkın halkın karşısına kandırıverin. Adını ne koyarsanız koyun.Boyunuzun ölçüsünü alın. Sonuna kadar Erdoğan veya göstereceği yolun yolcularıyız. %70-80 lerle
    Cevapla
  • yılmaz başaran 15 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel düşünmüş. Dillerine Sağlık :))) iyi bezetmişsin valla.
    Cevapla
  • arifylmz 15 yıl önce Şikayet Et
    Kes sesini sen kim oluyon... Ben oyumu gönül rahatlığıyla AKP\'ye verdim.Oyumu AKP\'ye de vermeye devam edeceğim.Siz halkın gönlüne bakmayın.Tayyip ERDOĞAN o gönülleri feth etti.Size pek yer bırakmadı artık.
    Cevapla
  • ibrahim demir 15 yıl önce Şikayet Et
    adam zannederdim. Tv deki cevizkabugunu yönettigi zamanlar(bilmem simdi varmi) takip ediyor ve okkali laflarini dinlerken bir adam zannediyordum.Meger oda \"rejim\"\'in yetistirdigi \"aydinlar\"danmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı