Mustafa Sarıgül gönlündeki adayı açıkladı!

Mustafa Sarıgül, "Altılı masa bir aday gösterecekse en doğru aday; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur, ana muhalefet partisi lideridir ama tabi ki takdir, kendilerinindir" dedi.

GİRİŞ 09.09.2022 13:49 GÜNCELLEME 10.09.2022 10:13
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cezaevlerindeki mahkumlara yönelik af talebini yinelemek için Bolu'ya geldi.

Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi önünde gazetecilere açıklama yapan Sarıgül, "Af talebimiz, siyasi bir talep değil tamamen vicdani bir taleptir. Toplumsal barış ve kardeşlik hukuku için 'Affet Türkiye'm' diyorum. Türkiye'de pandemi koşulları sebebiyle hızlı yargılamalar oldu. Gözden kaçan bazı konular oldu. Cezaevlerinde 40 kişilik koğuşlarda 50-60 kişinin olduğu haberleri var. Özellikle pandemi koşulları münasebetiyle esnaflarımız ekonomik olarak son derece sıkıntıya düştü. Çeklerini ve senetlerini ödeyemediler. Binlerce esnafımız maalesef ödeme güçlüğü içine düştü. Bu nedenle bir sicil affına da ihtiyaç var" dedi.

"HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ" 

Sarıgül, Altılı masanın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini belirterek, "Altılı masa bir aday gösterecekse en doğru aday; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur, ana muhalefet partisi lideridir ama tabi ki takdir, kendilerinindir" diye konuştu.

​Türkiye-Yunanistan krizinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacaklarını açıklayan Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi olarak her zaman devletimizin yanındayız. O nedenle Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' lafı, son derece değerlidir. Yunanistan; Avrupa'nın, Amerika'nın şımarık çocuğudur. Bir kez daha Yunanistan bilsin ki bizim iç politikada farklılıklarımız olabilir ama toprak ve bayrağımız söz konusu olduğu zaman Cumhurbaşkanı'mız ve devletimizin yanında yer alırız" dedi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 99
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhakefet amerikadan para alıyor demiştin açıklayamadın. Dezteksiz atarsan mermi karavana olur. Çizgin olsun bir gün öyle bşr gün. Öyle olma.
    Cevapla
  • Hurşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgülün derdi chp genel başkanlığı kılıçdaroğlu kesin kazanamaz bildiği için onun aday olmasını istiyor.
    Cevapla
  • Dogan35 1 yıl önce Şikayet Et
    CUMHUR BAŞKANIMIZ TAKTİRE DEĞER BİRİ KARŞINDAKİ BATAKCİLAR 6+4=10 MUSTAFA SARIGUL TURKIYEMIZI BUKADAR COK SEVIYORSANIZ NİYE BATAKCİLARIN ARASINDASINIZ . 10 PARTİYE SİZDE DAHİLSİNİZ. KİLİCTAROGLU OĞLUNDA YALAN SÖYLEMEKTEN AKIL KALMADI. ABD YE AKIL ALMAYA GİDİYOR. BELKİDE EV ALMAYA GİDİYORDUR. SEÇİMLERDEN SONRASINI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORDUR. 2 tura seçim kalırsa kimi destekliyeceksiniz . Onuda açıklayın
    Cevapla
  • Kemal Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tertemiz bir mazisi var. 7 sülalesi araştırıldı bir leke bulunmadı. Dinimizde yalan iftira günahtır.
    Cevapla
  • 06 Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir komedi ha hem bağırıp çağırıyor ağıza alınmayacak laflar ediyor sonra Gönlümdeki aday Kılıçdaroğlu diyor Çocuk gibisin Sarıgül git kumda oyna
    Cevapla
  • Antisiyonist 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam hala CHP başına.gecmek istiyor ayrıca CHP ideolojisi her koşulda devletin yanında olmaz.. ilk çıkacak.bir savaşta hepsi agababalari nin yanına kacar5....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü