6'lı masada kriz bitmiyor! Saadetli isim 4 CHP'liyi işaret etti! İttifakta yerleri olamaz

Altılı masada tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP'li 4 isme 'İttifakta yerleri olamaz' diyerek çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 10.09.2022 22:30 GÜNCELLEME 11.09.2022 11:21
Bu Habere 447 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Grup Başkanvekili Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu'nu yerden yere vurdu.

CHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan ettiCHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan etti

Bu dört CHP'linin 'birliğin temeline dinamit koyduğunu' belirten Erduran, "Bu zihniyetin Millet İttifakı'nda yeri olamaz" dedi.



'BU ZİHNİYETİN MİLLET İTTFAKI'NDA YERİ OLAMAZ.''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erduran, ''Biri ecdadıma küfreder, diğeri dinime söver, öbürü kültürümü yok sayar, bir diğeri de PKK'ya destek verir. Sayın Kılıçdaroğlu ülke birliğini yeniden tesis etmek için gayret göstersin bunlar da birliğin temeline dinamit koysun. Bu zihniyetin millet ittifakında yeri olamaz.'' ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 447
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince oyum ona ne cumhur ne milet tek yol memleket nokta. Yiyin birbirinizi.
    Cevapla
  • Şaban KOCAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Erduran bir taraftan Kendi tabanına şirin görünmeye çalışırken, diğer yandan da Kılıçdaroğlu'na yağ çekerek İzmir'de kendine seçilecek bir yer bulma gayreti içindedir .
    Cevapla
  • Gaziantep 1 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi doğru söylemiş helal olsun. Onun için oylar ak partiye
    Cevapla
  • Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP lilerin büyük çoğunluğu onlardan farklı değil sayın Erduran , Gidin CHP belediyeleri bir dolaşın bakalım kaç tane başörtülü çalışan göreceksiniz varsa da ya çaycı dır veya temizlik görevlisi şef müdür vb. Göremezsin Sonrada ak partili belediyeleri gezin aradaki farkı göreceksiniz. Bu ülkeye CHP ne zaman hayırlı bir iş yapmışki tarih ortada Onlar sadece söz verirler ama arkası gelmez Ne demişti namus sözü veren kilicdaroglu gerçi sizde bilirsiniz de işinize gelirmi bilmem Belediyeler den bir kişinin bile işine son verilmeyecektir. Namus sözü veriyorum demedimi... Sonuç ne oldu !!!
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu mustafa erduran .bu saydiğin 4 isi me rahmet okutacak yüzlerce cuhapa lı var. Sen neyin hesabını yapıyorsun. Aklınızı başınıza alın.ülkeyi uçuruma surukleyecek oluşumlardan uzak durun. Milletin bedduasını almayın. Erbakan hocam bunlara beddua ederdi bakınız iki yakaları bir araya gelmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar