HDP'ye verilen bakanlık vaadine Bahçeli'den çok sert tepki

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in, "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasıyla başlayan tartışma Bahçeli'nin de gündemindeydi. Bahçeli, ''CHP'nin geri adımı bütünüyle stratejiktir'' dedi.

GİRİŞ 11.09.2022 17:43 GÜNCELLEME 11.09.2022 19:33
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Sivas'ta on binlerce vatan evladı bir araya geldi. Birilerinin uykuları kaçtı, kıskananların feleği şaştı. Türkiye'ye diş bileyen mihraklar kabusla tanıştı. Sokak röportajlarıyla Cumhur İttifakı'nı kötüleyenler, zillete methiye düzenler küçük dillerini yurttu. Türkiye düşmanlarına piyonluk yapan bir avuç devşirme istedi diye ülkümüzün kubbesi asla devrilmez.

Parayı verenin düdüğünü çalan anket şirketleri, biz sizin ederinizi de cibilliyetinizi çok iyi biliriz.

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"

Aramızda ayrık otu bulundurmayacağız, saflarımızı sık tutacağız. Mutlaka Allah’ın izni ile başaracağız. Taviz vermeyeceğiz, mutlaka kazanacağız. Cumhuriyet’in 100. yılında cumhurun zaferine ulaşacağız.

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Bulanık sularda balık avlama merakında değiliz. Uçurumun kenarlarında oyalanma arayışında değiliz. Nitekim Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Hainlere karşı aynı cephedeyiz.

Zillette umut yoktur. Zillet partileri ile ulaşılacak bir gelecek yoktur. Bu ittifakın çatısı alev almıştır. Zillet ittifakı ahtapot gibi Türkiye'yi sarıp kemirmek niyetindedir. Bizim ahtapot siyasetine feda edilecek bir ülkemiz yoktur. 

HDP'YE BAKANLIK VAADİ

Vatansız millet neyse Türkiye’nin karşısına geçmiş zillet ittifakı da odur. Zillet partileri ile ulaşılacak bir gelecek yoktur. Karanlık zihniyet açısından bir farkları yoktur. Bu ittifakın çatısını alev almıştır. Paçası tutuşan Kılıçdaroğlu 'inadına beraber olacağız' demiştir. Beraberlik inançla olur, inatla değil.

HDP'nin desteği ile büyükşehirleri kazananlar şimdi HDP'ye bakanlık verme peşinde. Böylesi zillet Türkiye'ye reva görülemez. CHP’nin adımı taktikseldir, kurnazca bir manevradır. Gizli ajandaları, gizli gündemleri HDP ile ittifak kurmaktır. HDP'ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara da yerleşmesi demektir.

"KILIÇDAROĞLU'NUN KHK SÖZLERİ ABD'YE VERİLMİŞ GÜVENCEDİR"

Hiçbir projeleri, en küçük hazırlıkları yoktur. Masanın altında üstünde yer alan her parti profilinin görünüşü başkadır. Bunlar hala aday kim onu tartışıyorlar. Bursa’dan söylüyorum Zillet İttifakı kaostur. Zillet İttifakı boş boş konuşup gündemi doldurmasınlar. Türkiye’nin düşmanlarının elini eteğini öpmeden aday çıkaramazlar. Kılıçdaroğlu’nun KHK sözleri ABD’ye verilmiş güvencedir. ABD Başkanı Biden’dan onay almadan adayımız budur diyemezler.

"YUNANİSTAN SABRIMIZI TAŞIRMASIN"

Yunanistan yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan vazgeçmelidir. Taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir. Adalar helali hakkmızdır. Sabrımızı zorlamasınlar.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • Basar 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bir siyasal düşünceye parti kurma yetkisi vereceksin ama o partiyi mecliste yok sayacaksın. Ya bunları toptan tasviye edin veya size bakanlık yok demeyin. Mit bunların nefesini çoktan kesmeliydi ama bir yerde sıkıntı var. ABD nin FBA gibi olması lazım.
    Cevapla
  • Metehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli kendini ülkesine ve devletine adamış bir devlet adamıdır
    Cevapla
  • Delaan lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun koca Reis, Allah Birliğimizi daim eylesin, hiçbir gaflete düşürmesin. İnşallah.
    Cevapla
  • Hakan Ay 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursa Bursa olalı MHP de böyle kalabalık ve heyecanlı miting olmadı...
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha hdp'ye bakanlık verdin ha pkk'ya.yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti