Meral Akşener'den Tunç Soyer'in skandal sözlerine yanıt: Gerek yoktu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX Tv'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlıyor.

GİRİŞ 13.09.2022 09:03 GÜNCELLEME 13.09.2022 09:57
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Lideri Akşener, adaylıkla ilgili "Sayın Kılıçdaroğlu, adayı 6 liderin seçeceğini söyledi, ilk kamuoyuyla o paylaştı biz de destekledik. Adayımızı 6'lı masadaki liderler belirleyecek. Tam bir yıl önce Cumhurbaşkanı adayı olmayacağımı söyledim" dedi.

SOYER'İN SÖZLERİNE YANIT: GEREK YOKTU

Akşener, Tunç Soyer'in skandal açıklamaları için "İfadesi yanlış olmuş. Bu tür hüküm cümleleri halkı rahatsız eder, dolayısıyla gerek yoktu. "İhanet ettiler" dediğinizde bizim cenahın yani Millet İttifakı'nı oluşturan yöneticilerinin hepsinin daha sağ duyulu olmasında fayda var" dedi. 

 

 

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 133
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Vahdettin hainse chp nin vahdettini daha çok sevmesi lazım kendi de osmanlı düşmanı olduğu için;bunların derdi vahdettin sultan değil,tek dertleri İslam.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Turunç soyar diyorki "vahdettin haindir"bunu bütün chp zihniyetli hainler söylüyor Çünkü dönemin okullarında tıolym mühendisliği yaptılar lşimdi öğrendiklerini kusuyorlar tarih yok belge yok bilgi yok Soyar diyorki tarih okumaya gerek yok Benim okuduğum ilkokul üçüncü sınıf kitabında böyle yazıyor Olay ortada Soyar haala ilkokul üçüncü sınıfta
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral aslında soyerden daha kızgın osmanlıya çünkü osmanlı dedesini sürgüne yollamış selanike.
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    teyzede dediklerine katılıyor söylediklerini tasdik ediyor böyle açıkca söylemeye gerek yoktu diyor
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral; Yani biz de senin gibi düşünüyoruz ama iktidara gelmeden söylemenin gereği yok diyor.Al birini vur ötekine. Yok birbirlerinden farkları ama birinin adı chp diğeri ip.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı