Erdoğan duyuracak: Gençlere teknoloji ürünleri indirimi

AK Parti'den gençler için önemli adımlar geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurması beklenen AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençler için indirimli, vergisiz teknoloji ürünleri projesi var.

Erdoğan duyuracak: Gençlere teknoloji ürünleri indirimi
Erdoğan duyuracak: Gençlere teknoloji ürünleri indirimi
GİRİŞ 22.09.2022 07:48 GÜNCELLEME 22.09.2022 08:37
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, seçim hazırlıkları kapsamında önemli adımlar ve duyurular yapmaya hazırlanıyor.
  • Buna göre AK Parti, 2023 Haziran seçimleri için düğmeye bastı.
  • 28 Ekim'de açıklanacak Vizyon Belgesi'nde, dar gelirliden çiftçi kadınlara, gençlerden emeklilere kadar her kesime yönelik projeler yer alacak.
  • Özellikle gençler için hazırlanan çalışma; vergi indirimleri, ucuz telefon, tablet ve bilgisayar satışını içeriyor.

AK Parti, seçim beyannamesine ilişkin çalışmalarına hız verdi. Çalışmadaki proje ve uygulamalar belirlenirken, yaz boyunca vatandaş ile kucaklaşan AK Partili milletvekillerinin görüş ve önerileri de dikkate alınacak.

Çünkü milletvekilleri, vatandaşın nabzı ve beklentilerini rapor haline getirip parti genel merkezine sunmaya başladı. Çalışmaları süren belgede yer alması beklenen konular ve projeler şöyle:

OMURGA DAR GELİRLİ VE EKONOMİ: Seçim süreci ve belgenin omurgasını ekonomi, özellikle de dar gelirli ve çalışan kesimlerin yaşamını rahatlatacak adımlar oluşturacak.

100'ÜNCÜ YIL VURGUSU: Beyannamede, 2023 yılının Cumhuriyet'in de 100'üncü yılı olduğuna vurgu yapılacak. "100'üncü yılda, yeni yüzyılımızda Türkiye'yi bambaşka bir lige taşımak sorumluluğumuz var" söylemi kullanılacak.

İCRAAT ANLATILACAK: AK Parti'nin 20 yıllık icraat özeti niteliğinde bölümler yer alacak.

YERLİ OTOMOBİL: Yerli otomobilde ilk seri üretimin 29 Ekim'de banttan inmesi bekleniyor. Beyannamede yerli otomobili tercih edeceklere yönelik indirimlere yer verilmesi planlanıyor.

TÜM KESİMLER KAPSAMDA: Karadeniz gazı, yeni konut projeleri, EYT, sözleşmeli personelin kadroya alınması, taşeron çalışanlara yönelik atılacak adımlar, emekli maaşları, asgari ücret ile ilgili hedeflere yer verilecek.

ÇİFTÇİ KADIN PROJESİ: Gıda güvenliğinin sağlanması, şehirlere göçün önlenmesine dönük projeler de beyannamede yer alacak. Bu kapsamda kadın çiftçilerin sosyal güvenlik primlerine yönelik devlet desteği verilmesi gündeme gelecek.

GENÇLERE VERGİ İNDİRİMLİ UCUZ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ: Gençlere yönelik sürpriz projeler açıklanacak. Örneğin bilgisayar ve cep telefonu gibi elektronik eşya alımında gençlere yönelik vergi indirimleri gündeme gelebilecek.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ / ZÜBEYDE YALÇIN
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 37
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    gençler olarak umarız ki teknoloji ürünlerinde ötv sıfırlanır... düşünsenize 10 bin liralık bir cihaz alıyorsunuz onun ötvsi %50 yani aslında o ürün 5 bin lira... vergi alınmasın değil tabi alınacak ama bu %10u geçmemeli kanaatindeyim. devir teknoloji devri. reis güzel haberlerini bekliyoruz
    Cevapla
  • Gonca 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha ne yapsın her yaptığına bir kulp buluyorsunuz size CHP zihniyeti lazım böyle devam ederseniz sonumuz Suriye'den kötü olacak
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    ne dion la
    Cevapla
  • yallah goodbey 1 yıl önce Şikayet Et
    en dandik telefon 6 binlira en pahalisi 25 binlira 25 binlira avrupada abd de hat alanlara bedava veriyolar
    Cevapla
  • Murat YAPICI 1 yıl önce Şikayet Et
    A101 de 1399 TL telefon var abartmayın be...
    Cevapla
  • İak 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ol ülkende üret telefonu sende dağıt hat alana bedava telefon ezbere konuşmak kolay
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    2 bine de telefon var ama illa hat aliyim bedava versinler diyorsan yallah abdye.
    Cevapla
  • ak genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti uyanmaya başladı,küstürdüğü kesimlere barışmak zorunda,bu adım fevkalade olur,ayrıca çalışan gençlerin otomobil rüyasıda yüksek vergilerle engellenmiş durumda buradada en azından ülkemizde üretilen araçlarda ötv kaldırılarak gençlerin hayallerinin önü açılmalı,bunlar hayata geçerse ideolojik olmayan gençlerden oy alınacaktır.
    Cevapla
  • Bel.Bit. 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bu sefer Belediye Bit Çalışanlarına kadro vermeyi unutmazlar.. Çünkü 500 bin kişi az bir rakam değil..Ortalama 2 milyon oy eder..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!