Akşener'den Davutoğlu'na: Sayın Başbakan'ım hoş geldiniz

İYİ Parti lideri Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu, "Sayın Başbakan'ım hoş geldiniz" sözleriyle karşıladı.

GİRİŞ 22.09.2022 21:12 GÜNCELLEME 22.09.2022 21:12
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi cephesinden gelen görüşme talebi üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. İki liderin görüşmesine, Akşener'in Davutoğlu'nu "Sayın Başbakan'ım" diye karşılaması damga vurdu.

 

Gelecek Partisi ve DEVA Partisi geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener'den görüşme talep etti. İYİ Parti cephesi de talepleri kabul etti. Meral Akşener bu görüşmeler kapsamında ilk olarak Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

"SAYIN BAŞBAKAN'IM" DİYE KARŞILADI

Akşener, Davutoğlu'nu "Sayın Başbakan'ım hoş geldiniz" diyerek karşıladı. Genel başkanlar, görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

KILIÇDAROĞLU'NUN LİDERLER TURUNU KONUŞTULAR İDDİASI

6'lı masada gözler 2 Ekim'de yapılacak olan 2. tur görüşmelerine çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde yapılacak kritik toplantıda son günlerdeki tartışmalar ve adaylık konusunun masada olması bekleniyor. 2 Ekim'deki toplantı öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 26 Eylül itibarıyla liderler turuna çıkacağı öğrenilirken; Babacan ve Davutoğlu'nun bu gelişmeyi konuşmak için Akşener'le görüştüğü iddia edildi.

KAYNAK: HABERLER
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • urfalı bey oğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    e hani kendisi başbakan olacaktı umutlar tükendi mi
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne varki bunda adam 22 ay başbakanlık yapmış.eski muhtarlara bile muhtarım diye hitap edilir nezaketen.boş haberler yine
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    0.49,5 luk başbakan
    Cevapla
  • Sarı-Lacivert 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nasıl bir fantazi icindeler bilemiyorum
    Cevapla
  • omerex 1 yıl önce Şikayet Et
    Serok diyeymiş iki taraflı yalakalığın dibine vururmuş!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık