AK Parti Gençlik Kolları'ndan 'İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyası

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, Erdoğan'ın katılımıyla "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" kampanyasını başlatacaklarını bildirdi.

GİRİŞ 23.09.2022 12:51 GÜNCELLEME 23.09.2022 13:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin, kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden birinci parti olarak çıktığını, bunu da hiç şüphesiz ilk defa oy kullanacak seçmenlerinin oyunu alarak başardığını vurguladı.

AK Parti'nin bu hikayesinin, 2002'de 10 milyon oyla başladığını dile getiren İnan, 2018'deki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde ise 25 milyonu aşkın bir oy teveccühüne ulaştıklarını belirtti.

İlk defa sandığa gidecek seçmenin teveccühünü almanın önemini girdikleri her seçimde gördüklerini belirten İnan, şu ifadeleri kullandı:

"Haziran 2023 seçimlerine az bir zaman kaldı. Yarın Sakarya'da gerçekleştireceğimiz büyük bir lansman var. O lansmanda 'İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyamızın başlangıcı olacak. Cumhurbaşkanı'mız, Sakarya'da bu çalışmamızın ilk etkinliğini Genel Merkez Gençlik Kollarımızla birlikte gerçekleştirecek."

"CUMHURBAŞKANI'MIZ GENÇLERLE BÜYÜK BİR COŞKUYLA BULUŞACAK"

Bu çalışmaya uzun zamandır tüm ayrıntılarıyla hazırlandıklarını anlatan İnan, "İnşallah, Haziran 2023'e kadar 'İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' diyerek bu geniş kampanyayla hem Cumhurbaşkanı'mızın gitmiş olduğu illerde ilk defa oy kullanacak seçmenle Cumhurbaşkanı'mızı bir araya getireceğiz hem de bu kampanya çatısı altında tüm teşkilat mensuplarımız, 6 milyonu aşkın ilk defa oy kullanacak gençlerimizle bir ayara gelmiş olacak." diye konuştu.

Sakarya'daki bu tarihi buluşmaya bütün gençleri davet eden İnan, şunları kaydetti:

"Yarın saat 18.00'de Sakarya'da Cumhurbaşkanı'mız, gençlerle her zaman olduğu gibi büyük bir coşkuyla buluşacak. Sayın Cumhurbaşkanı'mız son 1,5 senede 23 programda gençlerle bir araya geldi. Cumhuriyet tarihinde gençlerle en çok buluşan lider oldu. Cumhurbaşkanı'mızın gençlerle buluşmaları, önümüzdeki 8 aylık süreçte çok daha fazla gerçekleşecek. Gençlerin taleplerini, temennilerini doğrudan Cumhurbaşkanı'mız dinleyecek ve bu dinledikleriyle hükümet politikalarına, parti politikalarına yön vermeye devam edecek."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    AKP'ye oy verme nedenim ekonomik değil. 17-25 Aralıktan bu yana AKP'ye oy veriyorum. Vermeye devam edeceğim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Van basta olmak uzere hdp oy kaytirmak istenmiyorsa teskilatlar yenilenmeli kurum amirleri yenilenmeli
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    YA bırak laf sloganını yapılan işleri anlatın 29 ekim geliyor TOGG banttan inecek chpkk fetö nün sosyal medyada tarkan konserini öne sürecek. TOGG sloganlarını afişlerini hazırlayın bırakın ilk oyum Erdoğana laf salatasını hizmetleri öne çıkarın. 29 ekim chpkk prvakasyonuna engel olun. Tarkana ödenecek milyon doları afişe edin...
    Cevapla
  • gezer 1 yıl önce Şikayet Et
    malesef doğuda hdp güçlü olduğu yerlerde ak parti teşkilatları yok değişmese çok yazık olur
    Cevapla
  • Evlenemiyorum. 1 yıl önce Şikayet Et
    İş bulamıyorum, sebebi ise erkek olmak, devlet teşviği ile işletmeler öncelikli olarak kadın çalışan alıyor. Henüz askerlik yapmamış olmamda engel tabi ama. Bu durum beni açıkçası Fatih Erbakan a yönlendirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları