Destici: Kılıçdaroğlu ABD'den icazet alacak

BBP lideri Destici, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "Oradan bir icazet alma ziyareti olarak değerlendiriyorum" dedi.

Destici: Kılıçdaroğlu ABD'den icazet alacak
Destici: Kılıçdaroğlu ABD'den icazet alacak
GİRİŞ 23.09.2022 16:54 GÜNCELLEME 23.09.2022 16:54
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve beraberindeki heyeti kabul etti. Destici, görüşmeden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"İCAZET ALMA ZİYARETİ"

Bir muhabirin, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Destici, şu yanıtı verdi:

"Kemal Bey aday olmak istiyor, çok açık ve net. Hatta bundan geri döneceğini de düşünmüyorum. CHP de kesinlikle 6'lı masanın ya da Millet İttifakı'nın adayını Kemal Bey olarak görmek istiyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Amerika'ya gidecek. Orada dostlarıyla görüşmeler yapacak. Oradan bir icazet alma ziyareti olarak değerlendiriyorum. Amerika ziyaretinden sonra da cumhurbaşkanlığı adaylığını daha yüksek sesle dillendireceğini düşünüyorum."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Devlet adamı 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunların seçimle falan kazanma şansı yok. Çünküüü ülkede demokrasi olsaydı, halkı ilerici olsaydı CHP hep hazanırdı ama değil. Bunların kafa böyle çalışıyor. Lozanda ingilize verdikleri sözde durmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • MMİ 1 yıl önce Şikayet Et
    E kendini bu kadar Popiler yapan,Tasmasını Tutan FETÖŞEDE Bi geçmiş olsun deyip Elini Öper
    Cevapla
  • YÖRÜK ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanar döner yuvarlak masada başta Kemal ve ORTAKLARI haz. 2023' de İ Y İ Tokat yiyecekler...
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    abedenin emirleri baş üstüne hariçten gazel okuyanlara bir ayar verirler hepside süt dökmüş kediye döner sadece hedape ve abede konuşur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sentır parkada gitse bari gitmişken belki bir daha nasip olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız