Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya ders gibi sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da yapımı tamamlanan projelerin açılışında konuştu. Erdoğan, "Bu 6'lı masadan bir şey çıkar mı? Her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklarını konuşuyorlar." dedi.

GİRİŞ 24.09.2022 17:59 GÜNCELLEME 24.09.2022 21:16
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, Sakarya Acil Durum Hastanesi, Büyükşehir Yatırımları ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Uzun bir yolculuk yaptım. Özbekistan'dan ABD'ye geçtik. New York'ta dünyaya hitap ettik. Milletimizin adına arka arkaya görüşmeler yaptık.Yabancı ülkelerin temsilciliklerinden sürekli teşekkürler aldık.

Afrika'da Türkiye var. Asya'da Türkiye var. Myanmar'da Türkiye var.Arakan'da Türkiye var. Nereye giderseniz gidin, dünyanın her yerinde Türkiye var.

Bay Kemal Sakarya'nın nerede olduğunu bilmiyor. Yolları karıştırmıştır. Belediye başkanı adayı oldu İstanbul'da. Kağıthane'ye Kağıttepe diyordu. Benim ülkem bunlara kalsa nasıl bir durum olur?

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümüne bir adım daha yakınlaşıyoruz. Sakarya Meydan Muharabesi'nin 100. yılını geride kutladık. Coşkuyla kutladık. 

"SAKARYA'YA 42 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK"

Adapazarı bölgesi Milli Mücadele'de Ermeni ve Rum çetelerine karşı destansı bir mücadele vermiştir. Adapazarı'nın tüm kahramanlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Bu gazi şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz.

Eğitimde 42 ayrı projenin resmi açılışını bugün burada yapıyoruz. 250 milyon liralık sağlık yatırımını bugün açıyoruz.

Sakarya'yı yeni ve daha büyük hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Sakarya'ya son 20 yılda 42 milyar liralık yatırım yaptık. Sosyal yardımlarla Sakaryalı yardıma muhtaç vatandaşlarımıza 3 milyar liralık kaynak aktardık. Halen 7 adet sağlık tesisimizin inşası devam ediyor.

Depreme hazırlık çalışmaları kapsamında 7 farklı kentsel dönüşüm projesi yürütüyoruz. Hızlı tren fabrikasını Sakarya'da kurduk. Karasu Limanı'nı açtık.

"2023'TE KİMİN YERİNDE YELLER ESECEĞİNİ GÖRECEĞİZ"

İnşallah 2023'te kimin yerinde yeller estiğini göreceğiz. Malum bir 6'lı masaları var. Bu 6'lı masadan bir şey çıkar mı? Her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklarını konuşuyor. 

Yahu bu Bay Kemal Sosyal Sigortalar Kurumu'nu batıran adam değil mi? Birçok insan bu dönemde hastanede ölüm döşeğinde kaldı. Birileri ülkeyi yönetmeyi partisindeki hizipleri yönetmekle karıştırıyor.

Biz halkımızı seviyoruz. Biz bu yolda halkımızla beraber yürüdük.

"DÜNYA BİZİ KONUŞUYOR"

Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor. Ülkenin ve milletin her meselesiyle dertleneceksiniz.

Birleşmiş Milletler'İn karşısına Türkevi'ni diktik. Çalışmalarımızı orada yapıyoruz. 

Dünyada hava limanları kapalı, uçuşlarını yapamıyorlar. Türkiye'de araçlar gidiyor, geliyor.

Biz güçlü altyapımızla kendimizi krizlerden olumlu ayrıştırmayı başardık."

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • 1+1+6 masa 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakının masasına 6 li masa demek yanlış 6 +1 demekte yanlış doğru olan 1+6 yani HDP kontrolundeki 6 masa en doğrusu 1+1+6 li masa okyanus ötesi +HDP+6 li masa en doğru olani
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    6+2 masa kadınların gün toplanmaları gibi :)
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP Mansur yavaşa oy vermeyiz dedi kemal bizden diye yeşil ısık yaktı ABD onay verirse aday
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masa deyip durmayın 7 Li masa ,Reis 7 düvele karşı savaşıyor.Hem içerde hem dışarda.Tarihe bakın biz bakmıyoruz ama onlar bakıyor,işin Aslı tarihte gizli.Hep başlarına dert olmuşuz.Tarihte Haçlı seferleri niçin yapılmış bakın.Güçlü bir Türk devleti istemiyorlar.Reis iyi lider ama daha iyisini çıkarmak zorundayız.Dikkat edin işini Aslı gibi yapan liderlerimize bakın,padişahlara bakın.Güçlü lider ,akıllı,Zeki lider güçlü devlet,güçlü imparatorluk.Devlet adamlarımızı küçüklüğünden itibaren yetiştirmeliyiz,yoksa Kemal’,Meral ,temel gibi ne olduğu ne konuştuğu belli olmayan adamlar ülkemizi yönetmeğe çalışır.Devlet yönetim Okulu yapmalıyız.Buraya en Zeki insanlarımızı yerleştirmeliyiz.
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım 6 lı masa çölde su bulmuş gibi araya araya adaylarını buldular yıllar sonra bir baktılar a bizim adayımız hemen yanımızdaymış gel bakalım kemal bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü