Fatih Erbakan: Bunlardan millete hayır gelmez

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin Kütahya İl Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada konuşma yapan Erbakan, 6'lı masaya yüklendi.

Fatih Erbakan: Bunlardan millete hayır gelmez
Fatih Erbakan: Bunlardan millete hayır gelmez
GİRİŞ 24.09.2022 20:23 GÜNCELLEME 24.09.2022 20:23
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Biz boşuna mı diyoruz? Bu altılı masadan bu millete bir hayır gelmez. 'İktidar olursam ilk işim İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe sokmak' diyen bir yapıdan bu millete bir hayır gelir mi Allah aşkına?" dedi.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin Kütahya İl Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada konuşan Erbakan, altılı masaya eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:

"Biz boşuna mı diyoruz, bu altılı masadan bu millete bir hayır gelmez. ‘İktidar olursam ilk işim İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe sokmak’ diyen bir yapıdan bu millete bir hayır gelir mi Allah aşkına. İstanbul Sözleşmesi demek, toplumsal cinsiyet eşitsizliği adı altında cinsiyetsiz toplum oluşturmak demektir. İstanbul Sözleşmesi demek, karı- koca kavramları yerine partnerler kavramlarıyla, Allah muhafaza buyursun yakın gelecekte erkek erkeğe, kadın kadına evliliklerin yasal olarak yolunu açmak manasına gelmektedir. Toplumun temeline dinamit koymak demektir. Aile mefhumunu ortadan kaldırmak demektir. Sanki bu milletin hiçbir derdi yokmuş gibi, ‘Bu sözleşmeyi geri getireceğim’ diyorlar. İşte bunların hali. O altılı masada, o altın gününe katılan muhafazakar partilere de şaşıyorum doğrusu. Nasıl bu masanın içinde yer alıyorsunuz? Nasıl bunların değneği halinde bu siyaseti güdüyorsun. Ancak bu noktada milletimiz müsterih olsun. Bütün Anadolu’da seslendiğimiz gibi, buradan da 85 milyon milletimize sesleniyorum. Korkuya kapılmayın, yeise, ümitsizliğe düşmeyin. Çünkü ikinci 40 yılda aynı aşkla aynı heyecanla yürüyen ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olan Yeniden Refah Partisi var."



'BİR AYDA 32 BİN ÜYE KAYDETTİK'

temmuz ayında partilerine 32 bin üye kaydettiklerini ifade eden Erbakan, "Yeniden Refah Partimiz Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi durumuna gelmiştir. Nereden söylüyorum bunu, haziran ayında Yargıtay'ın açıkladığı resmi rakamlara göre 1 ay içerisinde en fazla üye kaydeden parti Yeniden Refah Partisi olmuştur. Temmuz'da kendi rekorumuzu egale edip, bir ayda 32 bin üye kaydettik. Bir sonraki il başkanları toplantımıza kadar bir ayda 50 bin üye kaydedeceğiz ve üye sayımızı 350 bine çıkaracağız. Seçimlerin öncesinde de toplam üye sayımızı 500 bin üye hedefimize hep birlikte ulaştıracağız" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Senden gelir mi?! Merhum babanın davasını satanların değirmenine su taşıyorsun habire..
    Cevapla
  • Erhan GÖKBULUT 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan terbiyesiz
    Cevapla
  • hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet İttifakı'nın adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmasını gerektiğini söyleyen Erbakan, seçimin ikinci tura kalması halinde şartlarını ortaya koymak kaydıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini bir kez daha yineledi. fatih erbakan açıklaması
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki CUMHUR İTTİFAKI fatihi bekliyor; aman ha KESİNLİKLE OY KAYBINA SEBEP OLUR; Gitsin karamolla ile birleşsin
    Cevapla
  • FSM sözü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben oyumu Rahmetli Erbakan hoca ile mezara gömdüm Dr Fatih bey, biraz daha fazla okula git ve etrafındaki kırıntıları o zaman anlarsın seni nereye ittiklerini.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Sendende bu vatana hayır gelmez sende aynı zillet gibisin
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Zillet?! Deveysen yürü, kuşsan uç. Ağzını da topla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış