Muhalefeti yıkacak haber! İki bölgeden dikkat çeken sonuçlar geldi

Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde AK Parti’nin çalışmaları hızla devam ederken seçime ilişkin oluşturulan raporda ortaya çıkan sonuçlar 6'lı masayı rahatsız edecek...

GİRİŞ 25.09.2022 09:16 GÜNCELLEME 25.09.2022 09:38
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

AK Parti’nin Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde yaptığı çalışmalarda iddia edildiğinin aksine Kürt kökenli seçmenlerin partiden uzaklaşmadığı belirlendi.

"VATANDAŞ MASAYA DEĞİL SAHAYA BAKIYOR"

AK Parti kurmayları "İddiaların aksine partimizin oyu yükselişte. Vatandaş masaya değil sahaya bakıyor" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti'nin son olarak "şehir buluşmaları" adı altında başlattığı programların Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri ayağında ilginç tespitler yapıldı.

"MİLLET İTTİFAKI'NDA UMUT YOK"

Çalışmalarını rapor hâline getirerek Erdoğan’a sunacak olan AK Parti kurmayları saha izlenimlerini şöyle aktardı: 

Vatandaşın öncelikli gündem maddesi ekonomi. Ancak millet bunların çözümünde adres olarak yine AK Parti’yi görüyor. Erdoğan'a güven tam. Millet İttifakı’nda umut yok. Vatandaşlar altılı masanın kararsızlığı ve fikir ayrılığının farkında. Artan istihdam bölge insanını mutlu ediyor. Bölgeye yatırım iştahı arttı. Milletin adresi yine AK Parti.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 149
  • James 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse veri tabanı yok millete sorarak kimseye bunlara teyit ettirmesin herşey ve herkesin oyu sadece seçimde belli olacak bi seçime kadar hayırlısı o zaman kim kalleş kim yurt sever belli olacak ama halk bunu kullanırken vicdanıyla versin ki sonra o kazandığı kişi bunu şunu yaptı diye kafasını duvarlara vurmasın
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekonominin kötü olmasına sevinen muhafelet eleştirmesi kolay tabi pandemi oldu 15 temmuz darbesi oldu her şeyin arkasında chp var
    Cevapla
  • Haluk çağlayan 1 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi?
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    mhp de sahaya inse iyi olur. mhp ak parti doğuda belediye seçimlerinde oyları bölmese tek aday çıkarsa pek çok ili hdpkk alamaz.
    Cevapla
  • OSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis_Bahceli gerisi yalan
    Cevapla
  • Solcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyy cehape ve şurakasi Ayasofya'dan yükselen ezan seslerini asla s-u-s-t-u-r-a-m-a-y-a-c-a-k-s-ı-n-ı-z camilerimizi tekrardan ahır yapamayacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız