CHP'li başkandan emekçiye tehdit akrabaya torpil

Mudanya Belediye Başkanı CHP’li Hayri Türkyılmaz, yeni bir skandalla daha gündeme geldi.

CHP'li başkandan emekçiye tehdit akrabaya torpil
CHP'li başkandan emekçiye tehdit akrabaya torpil
GİRİŞ 25.09.2022 11:17 GÜNCELLEME 25.09.2022 11:17
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, geçtiğimiz ay kendilerine yapılan maaş zammını az bulan sendikalı işçileri, akıl almaz bir yöntemle tehdit etmişti.

İşçileri bir salonda toplayan ve verilen maaş zammını yeterli bulup bulmadıklarını sorarak el kaldırıp oylamalarını isteyen Türkyılmaz, salona kurdurduğu kamera ile el kaldırmayanları tespit edip işten atmakla tehdit etmiş ve kameralar olduğu için el kaldırmak zorunda kalan işçiler, yapılan zammı kabul edip sözleşme imzalamak zorunda kalmıştı.

Kamuoyunda büyük yankı bulan ve tepki çeken olayın ardından CHP'li Türkyılmaz bu kez yakın akrabaya kıyakla gündeme geldi.

ÖZ YEĞENİNİ MÜDÜR YAPTI

Kentte hizmet üretmemekle eleştirilen ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini de çürümeye terk ettiği için tepki toplayan Başkan Türkyılmaz, emekçilere yaptığı kameralı tehdit olayının ardından bu kez yakın akrabasını müdür yaptı.

CHP'li Türkyılmaz'ın ağabeyinin kızı Müge Türkyılmaz'ı Belediyenin kreşi olan Agah Bursalı Kreşine Müdür yaptığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Öz yeğenini belediyede kıyak yapan CHP'li Başkan Hayri Türkyılmaz'a sosyal medyadan da tepkiler yağıyor. Birçoğu Mudanyalı olan ve kentin sorunlarının paylaşıldığı sayfadan skandalı gören vatandaşlar, yaptıkları yorumlarla Türkyılmaz'a ateş püskürüyor.

CHP'nin geçtiğimiz seçimlerde kullandığı "herşey güzel olacak" sloganı üzerinden yazılan yorumlarda, CHP'nin hak ve adalet anlayışının sadece dilde kaldığına vurgu yapılıyor.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 48
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    sürekli birilerine hırsız diye itham ve iftira edenler, muhakkak o ünvan ile kendileri meluldür.
    Cevapla
  • Tevfik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bebek torununu ssk'lı yapmıştı normaldir bu işlem. Bu cehapelilerden asla vatandaşa fayda gelmez. Mevcut kazanımlarıda yok ederler projeymiş ülkenin kalkınmasıymış umurlarında olmaz. Makarios heykeli köpek kedi heykeli onun heykeli bunun heykelini dikmekten başka birşeye yaramazlar. Allah bunlara fırsat vermesin mevcut kazanımların hepsi berheva olacak. Yarabbim bunlara günyüzü gösterme amîn.
    Cevapla
  • 55li 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler siz laftan anlamıyorsanız biz daha size yapalım chp aynı chp bu ülkeye hep külfet
    Cevapla
  • mardin 1 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel oluyor. yiğenleirni akrabalarını pkk fetö teröstleirni belediyeyye doldurdu daha ne etsin. pkk ve fetö teröstleri her şey güzel olacak sloganıyla hizmette güzel olacak mı sandınız... YANILDINIZ değil aldatıldınız değil kendiniz sattınız ki PKK FETÖ KUYRUĞUN ATAKILAN VATAN SEVGİSİ CEBİNDEKİ KURUŞA GÖRE ŞEKİLLENENLER...
    Cevapla
  • Adanalı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör mü dediniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir