Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermedi

2023 seçimlerinde 6'lı masadan aday olması beklenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP içindeki adaylık çıkışına Ali Babacan'dan destek gelmedi.

Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermedi
Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermedi
GİRİŞ 26.09.2022 15:35 GÜNCELLEME 26.09.2022 17:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin dördüncü mitingini Siirt’te yaptı.

Babacan, mitingin ardından gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Babacan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklaması olarak değerlendirilen ve adaylık için adı geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da sosyal medyadan destek verdiği "yanımda mısınız?" çıkışı soruldu.

"PARTİ İÇİNDE VERDİĞİ BİR MESAJ OLARAK OKUDUK" 

Kulislerde DEVA'nın Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmadığı bilgisi dolaşırken Babacan, bu çıkışı parti içine verilen bir mesaj olarak değerlendirdi.

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti içine verdiği bir mesaj olarak okuduk son sözlerini. Her partinin adaylıkla alakalı bir iç değerlendirme süreci olabilir. Her partinin adaylıkla alakalı bir dış iletişimi de söz konusu olabilir. Her partinin kendi bileceği iş.

"ALTILI MASANIN GÜNDEMİN BU KONU YOK" 

Ama biliyorsunuz bu işlerde; bir, her partinin münferit gündemi vardır, bir de altılı masanın gündemi vardır. Altılı masanın gündeminde bu konu yok. Seçim takvimi yaklaşana kadar da olmayacak, karar almış durumdayız."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 18
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi sabret BABACAN abin KEMAL ABD ye bi gitsin sende bi şeyler ALACAN Reis e ihanetinin vebalini TAŞIYACAN artık bu yoldasın FETÖYLE PKK ayla yol KOŞACAN inşallah ihanetinle YOKOLACAN
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna güvenilmez. TV söyledi Recep Tayyip Erdoğan kazanmasın diye işin gobegindeymis. Ak parti de iken
    Cevapla
  • görev 1 yıl önce Şikayet Et
    bu babacan da çıkıp konuşuyorya. Reisin zamanındaki ekonomi kararlarını kendi yapmış, kendi karar almış, kendi uygulamış gibi göstermeye kalkıyorya. çok komik oluyor. Reis sana şunu şöyle yapacaksın dedi mi dedi. yok ben şöyle yaptım yok ben böyle yaptım. hadi ordan. Reis kararlara imza atmasa o kararlar yürürlüğe girmez. hem sen sana söylenileni yaptın. ve her zamanki gibi ihanetin tam göbeginde yer aldın. ve seni zamanında Reise tavsiye eden güle sadık kalıp Reisi sırtından bıçakladın. Tıpkı gül gibi. Görevini kötüye kullanıp bazı tüyolar verip fetöcülere borsada yüklü paralarda kazandırdın. fetöcülerin bankasını devletimize satıp kazıklamaya kalktın. neyseki görevine son verildi.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    bu can, sadece kendisinin adaylığını destekliyor ve kendisinin aday gösterilmesi mesajı veriyor. Hakedilmeyen makamlar çok kolaylıkla elde edilince hep öyle olacak sanıyor uyanık
    Cevapla
  • Fetbul Savar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu masayı hele bir dağıt sonrasını düşünürüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı