Osman Nuri Kapaktepe'den İBB'nin Antik Roma Hipodromu projesine tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB'nin Sultanahmet Meydanı'nın altındaki Antik Roma Hipodromu'nu gün yüzüne çıkarmak için hazırladığı projeye tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.09.2022 17:38 GÜNCELLEME 26.09.2022 17:45
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanahmet Meydanı'nın altındaki Antik Roma Hipodromu'nu gün yüzüne çıkarmak için hazırladığı projeyi Koruma Bölge Kurulu'na sundu.

Osmanlı döneminden önce duvarları yıkılan hipodromun inşası için çevredeki Osmanlı yapılarının kaldırılacak olması tepki topladı.

KABAKTEPE: BAZI HAYALLER VARDIR Kİ KURULMASI DAHİ İHANETTİR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Twitter adresinden "Bazı hayaller vardır ki kurulması dahi ihanettir. Bu aziz millet, İstanbul’un göbeğine Antik Roma Hipodromu hayali kuranların, rüyalarını kabusa çevirir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek tepkisini dile getirdi. 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizans projesi resmen bu. Müslümanlar toplanıp bu ihanete engel olalım..
    Cevapla
  • Osman Kekillioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp tam bir İslam düşmanı milletimiz bunu böyle görmeliyiz.ve bu din düşmanı yahudi hayranı olan chp yi çöpe atmalıyız İnşallah
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes “meşrebinin gereğini” yapıyo diyorlar Sanırım doğru söz.
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizansın torunları içimizde dolaşıyor Türk milletinin tokatını özlemişler
    Cevapla
  • aziz y 1 yıl önce Şikayet Et
    yaa...neden Fatihin kabrine el totoda girilip telme atıldı..anladınızmı ey millet...neden tynanın kurtuluş gününde atinaya gidildi..neden yunana tek kelime edilmez..aşikarmı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk