Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun yeni imajı dikkat çekti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu'na ve yeni imajıyla dikkat çeken Yazıcıoğlu'na görüşme hakkında çok sayıda yorum geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun yeni imajı dikkat çekti
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun yeni imajı dikkat çekti
GİRİŞ 01.10.2022 16:06 GÜNCELLEME 01.10.2022 16:07
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile devletten uzaklaştırılan FETÖ üyesi çok sayıda kişi için geri göreve alma sözünü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, arkasında FETÖ'nün olduğu suikasta kurban giden BBP Kurucu Genel Başkanı şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile görüşmesi gündem oldu.

Çarpıcı yazı: FETÖ başarılı olsaydı Yazıcıoğlu suikastını Erdoğan ve Fidan'a yıkacaktıÇarpıcı yazı: FETÖ başarılı olsaydı Yazıcıoğlu suikastını Erdoğan ve Fidan'a yıkacaktı

Tüm deliller FETÖ'yü gösteriyorTüm deliller FETÖ'yü gösteriyor

Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için çalışacaklarına söz verdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti. Açık yaraları kapamadan ülke huzur bulamıyor. Kapatacağız." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'LA DA GÜRÜŞMÜŞTÜ

Başkan Erdoğan geçen yıl Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamış görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekinmişti.

YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ

Geçen yıl Başkan Erdoğan'la görüşmesinde bıyıksız olduğu görülen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun bu yıl Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde bıyıklı hali dikkat çekti.

KAZANIN ARDINDA FETÖ OLDUĞU ORTAYA KONMUŞTU

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği 2009 yılındaki helikopter kazası ile Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 17 şüpheli hakkında hazırladığı iddianame ile Yargıtay’da yargılanan kamu görevlileriyle ilgili hazırlanan mütalaaya ek gönderilen 85 sayfalık delil dosyası, kazanın arkasındaki FETÖ izlerini ortaya koymuştu.

SOSYAL MEDYADAN GÖRÜŞMEYE TEPKİ YAĞDI

Yapılan ziyaret CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun muhafazakarlara yönelik bir manevra olarak yorumlanırken sosyal medyada Fatih Furkan Yazıcıoğlu'na tepki vardı.

İşte o tepkilerden bazıları;

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 178
  • Sefergörev 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu bilinçli yapiyor ey kilicdaroglu Allah seni muaffak etmesin. Yanlişlik yapma fatih büyüklere danişman gerekirdi.
    Cevapla
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam görüşmüš chp ye girmemiş ,
    Cevapla
  • Mahmut Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal amca senin sözünden ne olur. Verdiğin NAMUS SÖZLERİNİDE gördük.
    Cevapla
  • kimin işine yaradı 1 yıl önce Şikayet Et
    bi düşünün şuan muhsin yazıcı olsaydı ne olurdu öldürülmesi kimin işine yaradı işe katil odur
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık, keşke adam olmanın bıyıkla değil, gerçekleri görüp doğru ile beraber hareket etmekte olduğunu unutmasaydı. Babasının düşmanları 15 temmuzda bu görüştüğü kişiyi gözetip gideceği yere kadar müsaade etmişti. Baba katilinin dostu düşmanımdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor