AK Parti'nin başörtülü milletvekillerinden anlamlı kare

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün başörtü açıklamasının ardından anlamlı bir fotoğraf paylaştı.

GİRİŞ 05.10.2022 15:46 GÜNCELLEME 05.10.2022 21:10
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı tarihi açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun başörtü teklifine yanıt verdi.

Erdoğan, "Madem bu konuyu kendisi gündeme getirdi. Öyleyse biz daha öte bir teklifle mukabele edelim. Eğer dürüstse, bu zat gençlerimizin en büyük hassasiyetleri olan özgürlük alanlarından biri olan bu meselenin arkasındaysa gelin çözümü yasa değil Anayasa düzeyinde sağlayalım. Böylece CHP'ye üzerindeki utanç lekelerinden birinden kurtulma fırsatını sunmuş olacağız. Talimatı buradan veriyorum; Adalet Bakanı başta olmak üzere arkadaşlarımız çalışmalarını hazırlayıp getirecekler, gerisi CHP Genel Başkanı'nın bileceği iştir." dedi. 

BAŞÖRTÜLÜ VEKİLLERDEN ANLAMLI FOTOĞRAF

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, anlamlı bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta, AK Parti'nin başörtülü milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etrafında poz verdi. 

ERDOĞAN ÇİKOLATA İKRAM ETTİ

Rümeysa Kadak, Twitter adresinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillere çikolata ikram ettiği videoyu da paylaşarak, "Bir insan ne kadar samimi olabilirse o kadar samimi.." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 58
  • kadem gönüllüsü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayy ne kadar güzel bir tablo bu. Başörtülü kardeşler ne çileler çekti zamanında. Şimdi bu vekillerin hepsi kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üstünde dimdik duruyorlar ve gece gündüz bu millet için fedakarca çalışıyorlar. Bu kadınlar Ak partiyi uçurur arkadaşlar. Bu özgür ve kendi ayakları üzerinde duran çağdaş muhafazakar kadınlar olduğu sürece hiç kimseden korkmayın kimse bir şey yapamaz bize.
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allah'ım meclis dolu baş örtülü.Çankaya'da eşi başörtülü bir başkan.Allah'ıma hamdolsun .Birileri kinlerinden boğulsun.Müslümanlar bu ülkenin kıymetini bilin.Yoksa geçmiş yıllara bir günde dönersiniz.Bakın İstanbul'a,Ankara'ya HDP ile kol kola.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum milletvekilini göremedik.
    Cevapla
  • ley 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu başkan bambaşka bir başkan. Allahım esirgesin
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye Tam olarak kadınlara seçilme özgürlüğünü Reis getirmiştir, kıvırma yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Filistin'in BM üyeliği onaylandı