Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Paşinyan'ı bir araya getirdi! Masadaki kitabın sırrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı Çekya'da bir araya getirdi.

GİRİŞ 06.10.2022 14:46 GÜNCELLEME 06.10.2022 16:04
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 AB üyesi ve 17 davetli ülkeyle beraber ilk kez toplanacak Avrupa Siyasi Topluluğu Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Prag'a gitti.

ERDOĞAN, ALİYEV VE PAŞİNYAN'DAN ORTAK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'a yaptığı ziyarette Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de katıldığı bir görüşme gerçekleştirdi. 

Bu özel anlar ise kameralara yansıdı.

MASANIN ÜSTÜNDE DURAN KİTAP

Erdoğan-Paşinyan-Aliyev görüşmesinde masanın üstünde duran "Free - Coming of Age at the End of History" isimli kitapta, Avrupa'daki son Stalinist devlet olan Arnavutluk'ta komünizmin ve diktatörlüğün çöküşünden yola çıkılarak, eski dünyanın sonu ve yeni dünya düzeninin kuruluşu anlatılıyor.

13 YIL SONRA BİR İLK

Türkiye ve Ermenistan arasında en son en üst düzey görüşmeler 2008 senesinde dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Türkiye-Ermenistan futbol maçını izlemek üzere Erivan’a gitmesi ve dönemin Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın 2009’da Bursa’da oynanan ikinci maça gelmesi vesilesiyle gerçekleşmişti.

ANASTASİADİS'LE AYAKÜSTÜ SOHBET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis'le de ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 125
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok büyüksün REIS, bu dünyada senden baska lider kalmamis REIS. Allah uzun ömür versin. yep yanında, yönünde, önünde, arkandayiz REIS.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün Reis...
    Cevapla
  • mehmet mert 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyada paşinyan kadar ezik,kırık,zavallı bir lider olamaz.acaba tüm ermeniler mi böyle?
    Cevapla
  • İsa kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi biden i anlıyorum . Tayyipi yıkmak için muhalefetle işbirliği içinde olmalıyız " i niçin dediğini . Ama gordukki muhalefette emri almiscasina davranıyor . Böyle bir itibar nerede ne zmn görüldü .
    Cevapla
  • Asd 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm lideriyle aynı karede yer alması olmamış. Rum kesimini tanıma söz konusu olabilir bence. Demedi demeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...