Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi

Olmayan başörtüsü yasağı üzerinden oy devşirme adına yeni bir tartışma başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 6'lı masanın diğer bir ortağı olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'den tepki geldi.

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi
Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi
GİRİŞ 07.10.2022 16:01 GÜNCELLEME 07.10.2022 17:12
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü ile ilgili kanun teklifi, kamuoyunun gündemine oturdu.

Gündemde başörtüsü sorunu kalmamasına rağmen başörtüsü için yasa teklifi veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, ittifakı olduğu altılı masadan da ilk tepki geldi. Kılıçdaroğlu'na, İyi Parti Lideri Meral Akşener'den eleştiri geldi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğluna salvo: Farkında olmadan pas attı bizim de golü atmamız lazımErdoğan'dan Kılıçdaroğluna salvo: Farkında olmadan pas attı bizim de golü atmamız lazım

'DOĞRU BULMUYORUM'

Konuyla ilgili Sözcü gazetesine konuşan Akşener, başörtü sorununun daha önce çözüldüğüne dikkat çekerek "Kapanmış yaraların üzerinde konuşmayı doğru bulmuyorum. Türkiye’nin çok acil çözüm bekleyen sorunları var." ifadelerini kullandı.

Akşener'in bu sözlerinin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kriz yaşayan ittifakın büyük ortaklarından CHP kanadında nasıl bir tepkiyle karşılanacağı merak konusu oldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına tepkiTDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına tepki

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    m.akşener hanım.chp bu çıkışla senin iç işleri bakanlığındaki çıkış ve uygulamaların gündeme gelsin diye yapıyor.halkın yanında durmayanlar her daim adaletinde yanında olmazlar.bu açıkça sana yapılan operasyondur.samimi isen cumhur ittifakının teklifine destek verirsin.geçmişinle helalleşirsin hemde chp ye ak partinin asisti ile gol atarsın.millet de bunu değerlendirir.ama nerde?minnet borcu ödenmez.yaparsan bu halkın partisi olursun chp nin değil.
    Cevapla
  • 2023.SEÇMEN 1 yıl önce Şikayet Et
    Davul var,zurna var, düğün var DAMAT YOK... 6'LI masayı İ Y İ Özetledimmi sayın seyirciler..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama yinede kankayız diyorsun yani
    Cevapla
  • Olmadı 1 yıl önce Şikayet Et
    Örtüynen don gömleğinen uğraşanın geleceği olmaz bunlardan bıktık artık.Özgürlük bu mu.Ne yeri nede sırası sayın Kılıçdaroğlu.
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Buralardan yürüyen hep zarar eder.Örtü,dil,din,mezhep bizi bunlarla oyaladılar yıllarca.Herkes içindeki provakatörleri susturur atarsa yıllarca birlikte huzur içerisinde yaşarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler