İBB'de bütçe skandalı: Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdiniz

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 bütçesini hazırlayıp ilgili makamlara sunamadığını açıkladı.

İBB'de bütçe skandalı: Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdiniz
İBB'de bütçe skandalı: Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdiniz
GİRİŞ 08.10.2022 17:04 GÜNCELLEME 08.10.2022 17:23
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

İBB'de göreve geldiklerinden bu yana elle tutulur tek bir projesi bulunmayan CHP'li yöneticiler ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. 

Yerel yönetimler her yıl Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı'na bütçelerini sunmakla yükümlüdür. Bu yıl da 2023 bütçelerini hazırlayan 80 il belediyesinin haricinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçeyi hazırlayıp Bakanlığa sunamadı.

"BANA BÜTÇE DERSİ VERMEYE KALKMASINLAR" DEMİŞTİ

Türkiye'de bütçesini hazırlayamayarak sunamayan tek il olan İstanbul'un Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, geçmiş dönemde 'Bana bütçe dersi vermeye kalkmasınlar akıllarını başlarından alırım" tehditleri savurmuştu.

"BÖYLE BİR BECERİKSİZLİĞİ NASIL BECERDİNİZ"

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB'nin bu konudaki eksikliğini sosyal medya üzerinden eleştirdi.

Göksu, "Böyle bir beceriksizliği nasıl becerdiniz?  CHP’li İBB Başkanı, belediyenin 2023 bütçesini hazırlayıp “YASAL SÜRE İÇERİSİNDE” ilgili makamlara sunamadı.

Yönettiği belediyenin “hesabını”  yapamayanların “başka hesaplar” peşinde koşmasını İstanbulluların takdirine bırakıyorum." açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 200
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim düşünceme göre Bunlar sadece çalmakla kalmıyor aynı zamanda belediye bütçesinden teröristlere para aktarıyor gibi me geliyor. Her şeyi beklerim ben bu chpkk dan
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne var ki bütçe yapacak çala çala bitirdiler İSPARK bile battı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklımızı alacak
    Cevapla
  • İbrahim buluntu 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey güzel olacak bekleyin acele etmeyin
    Cevapla
  • levent kanoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    caldiklarina kilif uyduramamislardir o yüzden hesaplar karisiyordur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe - Kayserispor! CANLI
35 yıl önce bunların hiçbirine para ödemiyorduk! İşte o liste...