Son Dakika: Mehmet Ali Çelebi kararını verdi: AK Parti'de devam edeceğim!

Son dakika haberi... Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim." dedi.

GİRİŞ 11.10.2022 11:29 GÜNCELLEME 11.10.2022 13:44
Bu Habere 246 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen ve oradan da istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile AK Partiye katıldığını açıkladı.

Mehmet Ali Çelebi'nin açıklamaları şöyle:

"Yüce Türk Milleti, Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol  haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir.

Açıktan tarafım. РKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez! 

-Vatan ve millet bütünlüğümüzü,

-FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi,

-Milli konuları (Mavi Vatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak;

Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk 'ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak  yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim.

Kurulan yeni dünya  düzeninde bölgemizdeki EGEMENLIK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.

Davet ederek şahsimi onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum."

ROZETİ BAŞKAN ERDOĞAN TAKACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Ailemize hoş geldin Mehmet Ali Çelebi" diyerek, "Vatana, millete olan vefasını ile sonuna kadar Cumhur İttifakının yanındayım diyen Sayın Mehmet Ali Çelebi’nin üyelik işlemlerini tamamladık. Rozetini Sayın Cumhurbaşkanımız Çarşamba günü yapılacak olan grup toplantısında takacaktır. Hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 246
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru yolda yürüyenin ayağına taş değmezmiş. Doğru bir karar vermiş sayın Çelebi. MHP den vekil olmasını da çok isterdim. Gerçek vatanseverler er ya da geç doğru yolu bulurlar. sayın Çelebi gibi..
    Cevapla
  • İnsan.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonraki dönemde Milli Savunma Bakanı demedi demeyin... Nasıl ki Sayın Soylu daha önce muhalifti şimdi nerede... Harbiden Reis işi biliyor... Stratejide Satranç bu yüzden önemlidir... Asker kökenli seçmenlerin rotası dönmüştür. Oy oranı milyonda 1' de olsa kazanımdır.
    Cevapla
  • efeler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ÇELEBİ, kooskocaa CHP'yi bırakıp AK PARTİ'ye katıldınız. Eee canım nolmuş ki, CHP pkk ile iş tutmuş, Bunun için parti bırakılır mı?
    Cevapla
  • misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayılısısı olsun.
    Cevapla
  • Son Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatın geçmişte yaşadığı olaylara bir de şimdiki duruma bakınca ister istemez bu işte bir tuhaflık olduğunu düşünüyor insanoğlu.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan şu anda nerede durduğundur, her şey ayan beyan ortaya çıktıktan sonra daha neredesin? yoksa insan da hata yapabilir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü