TBMM'deki 'çekiçli şov' yapan CHP'li Milletvekili'ne Mustafa Şentop'tan üzücü haber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis kürsüsünde çekiçle cep telefonu kıran CHP'li Burak Erbay'a tepki göstererek; "Kürsüler konuşmak içindir şov yeri değildir." ifadelerini kullanırken verdiği zararın da tazmin edileceğini duyurdu.

GİRİŞ 13.10.2022 15:24 GÜNCELLEME 13.10.2022 15:37
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Milleti Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Meclis kürsüsünde gerçekleştirilen çekiçli eylemle ilgili olarak, "Kürsüler konuşmak içindir, keserle şov yeri değil." açıklamasında bulundu.

ŞENTOP: VERDİĞİ ZARAR TAZMİN EDİLİR
Yaşananlara tepki gösteren TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise Meclis kürsüsünde çekiçle cep telefonu kıran CHP'li Burak Erbay'ı hedef aldı. Şentop, "Kürsüler konuşmak içindir şov yeri değildir. Kınama cezası gerektiren bir eylem. Kürsüye verdiği zarar tazmin edilir." şeklinde konuştu.

MHP'DEN ÇEKİÇLİ PROTESTOYA TEPKİ: GENEL KURUL'A ÇEKİÇLE GİRİLEBİLİR Mİ?

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise Erbay'ın Genel Kurul'a çekiçle girmesinin yasak olduğunu belirterek, "Biraz önce CHP Muğla Milletvekili, kürsüde konuşurken elinde çekiçle telefon materyalini parçaladı. Sorum hem size hem de CHP Grup Başkanvekili'ne. Efendim, Genel Kurul'a çekiçle girilebilir mi? En azından uyarmak gerekmez mi? Halen bu çekiç Genel Kurul'da mıdır" ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Kamuoyunda 'sosyal medya yasası' olarak bilinen, dezenformasyonla mücadele yasasının TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeleri sürüyor. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay yasayla ilgili TBMM'de ilginç bir protestoya imza attı. Erbay, kürsüde cep telefonunu çekiçle kırdı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Subhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bozuk telefonu kırabilirsin ama bu gibi şovlarla kimseden oy devşiremezsin ! 19 ve 20 yaşındaki gençlik senin gibi ahmakta değil !!!
    Cevapla
  • sdf 1 yıl önce Şikayet Et
    yALAN PARTİSİNE DOKUNMUŞ DEMEK Kİ. bUNDAN SONRA YALANLA ALIGI OLMAYACAĞINDAN üzülmüşler.
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Balyoza davetiye
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalet terliğini koysalar seçeceğiz elimiz mahkum diyen bir partinin taraftarlarının meclise gönderdiği vekil de bu kadar olur.
    Cevapla
  • Icabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp iktidara gelirse o çekiç bizlerin başına inecek mutlaka.Chp iktidarından bizi Allah korusun.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü