AK Partili Kurtulmuş: Yargı önünde hesap verecekler

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlama hakkında "İlgili birimlerimiz soruşturmalarını yapıyorlar. En ufak bir hata, kusur varsa bunlar ortaya çıkacak. Yargı önünde hesap verecekler" dedi.

AK Partili Kurtulmuş: Yargı önünde hesap verecekler
AK Partili Kurtulmuş: Yargı önünde hesap verecekler
GİRİŞ 16.10.2022 17:56 GÜNCELLEME 16.10.2022 17:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Maltepe'de düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri'nde basın mensuplarına Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Maden ocağında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Kurtulmuş, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz gece Bartın'da kaybettiğimiz 41 madenci şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çok buruk ve hüzünlü günler geçiriyoruz. Bu hüzün, Ordulular buluşmasına da yansıyor. Mekanları cennet olsun. Allah aile fertlerine, sevenlerine, hemşerilerimize, aziz milletimize sabırlar versin. İnşallah bir daha böyle acılarla, böyle elemlerle karşılaştırmasın ülkemizi ve insanımızı. Bu kazanın arkasında herhangi bir hata, kusur varsa bunların hepsinin ortaya çıkarılması zaruridir. İlgili birimlerimiz soruşturmalarını yapıyorlar. En ufak bir hata, kusur varsa bunlar ortaya çıkacak. Kusurlu görülenler de yargı önünde hesabını vereceklerdir. Ayrıca kazanın meydana geldiği andan itibaren devletimizin ilgili tüm kurumları zamana karşı özveriyle çalışmışlardır. Burada düzenlenecek birçok etkinlik de iptal edilmiştir. Bu hassasiyetlerinden dolayı da arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Somada 301 madencinin şehit olduğunda ki gibi. Nasıl hesap sokulduysa... Evet aynen öyle olmalı. Tüm sorumlulardan hesap sorulmalı.
    Cevapla
  • Hakkı dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir kurumda denetim yok. Devletin denetim mekanizması çökmüş durumda
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle zannat
    Cevapla
  • ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Mühendislik işi kadar şu dünyada başka meslek varmıdır acaba bu kadar en ufak hatada ceza ile korkutulan. Her işin bir riski mutlaka vardır hata payı mutlaka vardır, yoktur diyene inanmayacaksın. Bence gerekli ve yeterli önlemler alınmışsa yapacak birşey yok ders çıkartıp daha iyi yapmak lazım. Doğanın muazzam gücünü her zaman kabullenmemiz lazım. Ölenlere Allah Rahmet eylesin, yakınlarına da sabırlar dilerim çok zor bir sınav.
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğanın muazzam gücü ne aga ...?**
    Cevapla
  • Dönem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kusuru hatayı önce arastirmak sanki daha mantıklı geliyor. Ama büyüklerimiz daha iyi bilir tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı