Karamollaoğlu iddiaları doğruladı: AK Parti’ye yakın isimler var

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, partisinin içerisinde bir kaç ismin AK Parti'ye yakın olduğunu dile getirdi: Bizim bir ittifakın içinde olmamıza rıza göstermeyebilirler.

Karamollaoğlu iddiaları doğruladı: AK Parti’ye yakın isimler var
Karamollaoğlu iddiaları doğruladı: AK Parti’ye yakın isimler var
GİRİŞ 19.10.2022 10:04 GÜNCELLEME 19.10.2022 10:06
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Gazeteci Fatih Altaylı’nın, “Saadet Partisi içerisinde AK Parti’ye yakın bir kesim mi var?” sorusun yanıtlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bazı arkadaşlar bizim bir ittifakın içinde olmamıza rıza göstermeyebilirler, başka idealleri olabilir.” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu sorunun devamında ise partisinin içerisinde birkaç kişinin AK Parti’ye yakın olduğunu tasdikler nitelikte şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti ile birlikte olalım diyen kesimlerin ben şimdiye kadar bir iki kişi, kişi olarak belki vardır. Onun dışında böyle bir eğilim yok”

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH im bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah insan sakalından utanır be sende hiç mi vicdan yok rahmetli Erbakan hoca misin kemiklerini sizlatiyorsun Sn Erbakan hoca efendiye chp neler çektirdi neler sen tutuyon onlarla iç içe sin ne diyeyim ALLAH im seni nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah
    Cevapla
  • Bozkırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav beyin peşindesin tayyip düşmanlığı gözünüze kan kusturmuş tayyip chp kadarmı kötü sizde kötü ve iyi sapla saman olmuş
    Cevapla
  • Nalan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunamıştır bu .Ne dediğini bilmiyor.
    Cevapla
  • Kadir ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sabatayist dir..ne bekliyorsunuz kendisinden....
    Cevapla
  • Son Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadir kardeşim hanımı İngiliz vatandaşı, Abdullah Gül İngiliz şövalye ünvanlı ve benzeri durumlar mevcut kısacası bu diğerleri İngilizlerin kontenjanından listedeler
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...