Akşener grup toplantısına baretle çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, grup toplantısında başına baret taktı.

GİRİŞ 19.10.2022 10:39 GÜNCELLEME 19.10.2022 13:44
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in açıklamasından öne çıkanlar şöyle: 

BARTIN'DAKİ MADEN FACİASI

Buradan ilan ediyor ve partimizin bütün hukukçu arkadaşlarıma talimat veriyorum: Maden şehitlerimizin ailelerinin hakkını, hukukunu hiçbir şey almadan en ciddi şekilde takip edeceksiniz. 41 kardeşimizi iş bilmezliğe kurban verdik.

Devletimizin madencilerimizin için seferber olduğunu gördük. Ancak ülkeyi yönetenlerin yaptığı açıklamalar hepimizi kahretti.

Madencilik elbette riskleri azaltan bir sektördür. Ama bu riskleri azaltmak da mümkündür. 

Biz, kaybettiğimiz madencilerimizin hesabını soracağız. Soma faciasından sonra bazı düzenlemeler yapılmıştı ancak yapılan düzenlemelerin neredeyse tamamı işçilerin iş kanunundan kaynaklı haklarından bazı düzenlemeleri içeriyordu. Sığınma odaları zorunluluğu kapsamına sadece metal madenleri alınmıştı. 

Bu konuda kanun teklifi getireceğiz. Milletvekili arkadaşlarıma talimatımdır: Yolsuzlukla mücadele kapsamında vereceğiniz kanun teklifimizin yanında bu konudaki kanun teklifini de lütfen süratle Meclisimizin gündemine taşıyın. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • galyanli 1 yıl önce Şikayet Et
    yallah sofor yallah anca gidersin akmese deyzesi millet o kuru palavralari yemiyor artik anlayin
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    showgirl :)
    Cevapla
  • salih kırbaş 1 yıl önce Şikayet Et
    cambaza bak! cambaza.
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Akşener çok merak ediyorum ve aklım hala orda size burası Kürdistan ne işiniz var diyen vatandaşa neden bir cevap veremediniz birde Şehit Bacısına küfür eden adam neden hala partinizde siyaset yapıyor bu sorunun toplumu ikna edici cevabı verdiğiniz an sözüm söz oyum sizin.
    Cevapla
  • kafkef 1 yıl önce Şikayet Et
    80 lerin siyaset anlayışı ,,ama bu gerikafalı bu inlsanların 80 yıllardaki hiç bişeyden haberi olmayan insanlarla karıştırıyo..hala o kafayı yaşıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!