Meclis kürsüsünde telefonunu kırmıştı, Erdoğan'dan sert tepki: Haddini bildirmeli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis kürsüsünde cep telefonunu çekiçle kıran CHP'li Burak Erbay'a tepki göstererek, "Bu milletin parlamentosu bunlara haddini bildirmelidir" dedi.

GİRİŞ 19.10.2022 12:54 GÜNCELLEME 19.10.2022 14:35
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, sosyal medya kanun teklifine tepki amacıyla TBMM Genel Kurulunda çekiçle cep telefonunu kırmıştı.

ERDOĞAN'DAN TEPKİ: PARLAMENTO HADDİNİ BİLDİRMELİ

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erbay'a tepki gösterdi. Erdoğan, "Bu milletin parlamentosu bunlara haddini bildirmelidir" ifadelerini kullandı. 

ŞENTOP: KÜRSÜ ŞOV YERİ DEĞİLDİR

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da, Meclis kürsüsünde çekiçle cep telefonu kıran Erbay'a tepki göstererek, "Kürsüler konuşmak içindir şov yeri değildir" ifadelerini kullanırken verdiği zararın da tazmin edileceğini duyurmuştu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Reiis 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyin haddi reis ? Adam cep telefonunu kırmış. Cep telefonu cezası mi kesilecek?)
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam bulamadıkları için cumhur adayı tuvalet terliği olsa bile seçeceğiz diyen bir çapsız muhalefetin, milletvekili diyerek insanların önüne çıkaracağı adam da ancak bu kadar olur.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Haybeden maaş alıyorlar da ondan.Hainlikleri için bir de para ödüyoruz şu muhalefete. HDP ye beşyüz küsur milyon hazine yardımı yapılacakmış. Şska gibi. Gençlerimiz de kıvranıyor üç kuruş için. Allah ta razı değil biz de razı değiliz. Bir an evvel gerekeni yapın artık.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sülük atma yav milletin vekili olmuşsun yalan söyemeyin o kürsülerden gençler istediği elbiseyi giyiyor bir genci yolda durdursan üstünden en az 5 bin tl lik elbise ayakkaı çıkar isdediğini yiyor gerzek mal her ilde avmler lokanta yiyicek kısımları ful dolu bir hanburger bir pizza alsa 50 tl yav gevende kırdığın telefon eski bari kendi gerçek tlf nı kırsaydın ..milletin kürsüsüne çıkmışsınız şov yapıcağınıza bıraknda tüm millet vekilleri millet ve ülkesi için çalışsın ben cumhurbaşkanı olcam ki tüm partileri kaldırayım
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yalan neden söylüyorsun la sülük.gençler istediği yere tatile gidiyor ve gittiği ilde üniversite yurtlar kurumunda kalabiliyor özgürce sülük sallama la .isdediği tableti alabiliyor yavrum tablet 1000 tl tüm gençleri bırak ilkokullu öğrencileride bırak daha konuşma bilmeyen çocukların bile evlerinde akıllı telefon var ki 20-20 bin tl lik telefon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı