AK Partili Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'nun ABD'deki kayıp sekiz saatine manidar yorum

AK Partili Kabaktepe, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinde 8 saat kaybolmasına ilişkin "8 saat nereye kaybolduğunu hiç merak etmiyorum. Zaten varken ne yaptınız ki memlekete, kaybolduğunuzda ne yapacaksınız?” dedi.

GİRİŞ 20.10.2022 18:34 GÜNCELLEME 20.10.2022 18:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Hizmet-İş Sendikası yöneticileri ve işçilerle bir araya geldi. 


 
 "ŞİMDİ EN GÜÇLÜ ADAYLARDAN BİRİ AMERİKA’YA GİDİYOR"

‘Kılıçdaroğlu’nun, Rusya-Ukrayna Savaşı hakkında bir şey söylemek 8 ay sonra anca aklına geldi’ eleştirisinde bulunan İl Başkanı Kabaktepe, “Siz, bu memleketin önüne ne koyuyorsunuz? Savunmada ne koyuyorsun, sanayide ne koyuyorsun, eğitimde ne koyuyorsun, özgürlükte ne koyuyorsun? Hepsini bırak aday ne koyuyorsun aday. Daha adayın yok. Şimdi en güçlü adaylardan biri Amerika’ya gidiyor. Amerika’dan geliyor. Adamın sekiz ay sonra Rusya-Ukrayna savaşı aklına gelmiş. Diyor ki Türkiye, Ukrayna’nın yanında niye yer almıyor. Bunu mu koyacaksın sen?” diye konuştu.

 
“BEN HİÇ MERAK ETMİYORUM”

Amerika ziyaretinde kayıp 8 saat meselesine ilişkin de değerlendirme yapan İl Başkanı Kabaktepe, “Bir de 8 saat kaybolmuş. Herkes merak ediyor. Ben hiç merak etmiyorum. Diyorum ki zaten varken ne yaptınız ki memlekete, kaybolduğunuzda ne yapacaksınız? Ben merak etmiyorum.” dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hay Aksi 1 yıl önce Şikayet Et
    ah be fırsat kaçtı. hazır kimseye haber vermeden kaybolmuşken temelli kütükten düşebilseydik küreselci kuklasını
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    antikor dese inanırdıkta hamburger biraz şüpheli
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse şunu sorgulamiyor; o Arabanın içinde başka kimler vardı ve neler konuşuldu??
    Cevapla
  • Bahadır 54 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabaktepe 90 a takmış, keşke hep kayıp kalsaydı diyemeyeceğim biz memnunuz kendisinden. Klonlayalım seni hep chpnin başında kal.
    Cevapla
  • Batu 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceden gerçek solcular da bir omurga vardı. Şimdi emperyalizmle kol kola yürüyorlar. Sayın KABAKTEPE doğru söylüyor. Varlığı AK PARTİ'NİN yararına. Ellemeyin kalsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!