AK Parti harekete geçti! Vefa buluşmaları başlıyor

AK Parti'de, daha önce partide görev yapan vekil, belediye başkanı ve teşkilat mensupları ile mevcut yöneticiler, vefa buluşmaları kapsamında bir araya gelecek.

AK Parti harekete geçti! Vefa buluşmaları başlıyor
AK Parti harekete geçti! Vefa buluşmaları başlıyor
GİRİŞ 21.10.2022 22:06 GÜNCELLEME 21.10.2022 22:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2023 seçimlerine giderken AK Parti'de geçmişten bugüne siyaset yapan isimler

belirli aralıklarla bir araya gelecek. 'Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımız' konseptiyle şehir buluşmaları yapılacak. Toplantılarda AK Parti'nin bir dava partisi olduğu vurgulanacak.

AK PARTİ'DE GÖREV YAPAN İSİMLER ÇAĞRILACAK

Buluşmalarda her kademeden AK Partili isimler yer alacak. Şu anda parti için çalışıyor olma şartı aranmayacak. Daha önce kısa bir dönem için bile olsa, AK Parti'de görev alan her isim toplantılara çağrılacak. Kırgın ve küskün olduğunu ifade eden isimler olursa sorunları dinlenecek, çözüm önerileri not edilecek.

TAVSİYELER DİNLENECEK

Vefa buluşmalarında AK Parti'nin 2023 seçimleri için planladığı çalışmalar konuşulacak, tavsiyeler dinlenecek. İllerde yapılacak toplantılarda ayrıca kentlerin sorunları da ele alınacak.

30 BÜYÜKŞEHİRDE YAPILACAK

Vefa buluşmalarının öncelikle 30 büyükşehirde yapılması, ardından kalan iller için çalışma takvimi hazırlanması planlanıyor. Hazırlanacak rapor ise Seçim çalışmalarında yol gösterici olacak.

KAYNAK: TRT HABER
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • KANDIRALI 1 yıl önce Şikayet Et
    önce teşkilatları ciddi manada gözden geçirin.
    Cevapla
  • Niyazi Özarslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalmış bir karar.İnsaallah gereği gibi iyi ilişkiler kurulup bilgi-tecrube alış verişi yapılır.DURMAK YOK YOLA DEVAM İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Vefali 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Allah rızası için isvicrede uetd yi kurduk.bizi ne soran ne arayan var.ama oyumuz yine cumhurittifakina.
    Cevapla
  • Ersan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalkinma ve yatırım bankasına sahip çıkamayan hükumet ne yapsa boştur biz banka yatırımcıları zarar üstüne zarar ediyoruz hükumetin haberi yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti