CHP'de Mansur Yavaş krizi! Belediye başkanları çalıştayına katılmadı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık için öne çıkmaya çalışması partisinde gerilimi artırdı. CHP Belediye Başkanları Çalıştayı Sivas’ta gerçekleştirilirken, çalıştaya Mansur Yavaş katılmadı.

CHP'de Mansur Yavaş krizi! Belediye başkanları çalıştayına katılmadı
CHP'de Mansur Yavaş krizi! Belediye başkanları çalıştayına katılmadı
GİRİŞ 22.10.2022 17:54 GÜNCELLEME 22.10.2022 17:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair açıklamalarda bulunarak CHP’li başkanlara talimatlarını iletti.

SADECE MANSUR YAVAŞ KATILMADI

250’ye yakın başkanın katıldığı toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yerini alırken gözlen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı aradı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SİVAS'A TEK VAAT KAMULAŞTIRMA

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmasında, iktidara geldiklerinde Sivas’ta demir çelik fabrikasını kamuya kazandırıp aktif hale getireceklerini belirterek, “Bir demir çelik fabrikası var burada. Tam bir yılan hikayesine dönmüş. Bir çalışıyor bir çalışmıyor. Verdiler, sattılar, ettiler. Binlerce insan buradan geçiniyordu. Halen ölü gibi yatıyor orada. Bir kez de bir fabrika çalışmaz mı? Bir kez de o fabrika çalışsa o fabrikaya hayat gelmez mi? Orada çalışan işçilerin aileleriyle birlikte huzurlu bir hayat sürmeleri gerekmez mi? Sivaslı kardeşlerime söz veriyorum. Nasip olursa millet ittifakı olarak iktidar olacağız. Göreceksiniz o fabrikayı alacağız. Kamuya alacağız. 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü kanuna göre alıp, kamu kurumuna dönüştüreceğiz. Orada Sivaslılar çalışacak, alın terinin karşılığını alacak, ortaya çıkacak katma değer Sivas’ın katma değeri olacak.” dedi.

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • No name no face 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine çıkmış masal anlatıyor! Yahu, daha 2-3 ay önce şatafatla açılışını yaptığın, kamuya ait hazır, son teknoloji ile donatılmış olan ekmek fabrikasını çalıştıramadın! Atıl durumda bekliyor! Kimi aldatıyorsun!!!
    Cevapla
  • Mahmut Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamların tek derdi Devlette ARPALIK olsun bizde bankamatik işçisi ve memurlarının oylarıyla iktidar olup orada kalalım. Devlet Patron değil BABADIR. Patron olursa o koltuğa oturan kendine hizmet eder. Yani Eski Türkiye olur. KIT'lerde Patronların ARPALIĞI plur.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    imamogluyla 2 ay önce açılışını yaptığın halk ekmek
    Cevapla
  • ism@il 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi sor bakalım kemal bey demir çelik fabrikasının sivasda nr işi var sivasda demir cevherimi cıkıyor yoksa rusyadanmı geliyor neden işlemiyır o fabrika
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    kavga buyuk masada kim kime kazik atacak diye bir birine bakiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?