Demans teşhisi konan Aysel Tuğluk tahliye edildi

Demans teşhisi konan eski HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Kocaeli Kandıra 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu.

GİRİŞ 27.10.2022 20:25 GÜNCELLEME 27.10.2022 20:50

Demans teşhisi konan eski HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk,  Kocaeli Kandıra 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu.

Adli Tıp Kurumu (ATK) dün Tuğluk için "Cezaevinde kalamaz" raporu vermişti.

Aysel Tuğluk, 28 Aralık 2016'da tutuklanmıştı.

Tuğluk hakkında, "terör örgütü yöneticisi olmak"  suçlamasıyla verilen 10 yıllık hapis cezası, Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından 25 Şubat 2020'da onanmıştı.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 393
  • Hikmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İslami davadan yatan ve bu kadından daha beter hasta mahkumlar var bunlara kulak verin ahiretinizi yakmayın
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını vermiş. Hasta olsa ne olur sağ kalsa ne olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de siyasiler gözünü açtı: İsrail aslında bizim dostumuz değil
ABD basını mercek altına aldı: Türk savunma devlerinden tarihi rekor!