İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.

GİRİŞ 27.10.2022 20:57 GÜNCELLEME 27.10.2022 20:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Yerlikaya şu ifadeleri kullandı: 

"Cumhuriyet'i biz böyle kazandık diyen kahraman bir neslin evlatları olarak Cumhuriyet'imizin 99. yılına ulaşmanın o büyük coşkusu ve heyecanı içindeyiz. Cumhuriyet'imiz bağımsızlık nişanesi, büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin miladıdır. Çok büyük bedeller ödeyerek kazandığımız milli mücadele destanımızın en güzel satırıdır Cumhuriyet. Bir zafer türküsü, umudumuzun türküsüdür.

Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet kadınlarımıza eşitlik getirdi ama erkek zihniyeti kadınlarımıza her türlü baskı uyguladı Bundan 25 yıl öncesine kadar Anadolu’da kadının fabrikada bile çalışmasını ayıplarlar kınarlardı bunu yapanda karılarını tarlada ağılda ahırda çalıştıran kendileri kahve köşelerinde oturan aylak kocaları yapardı bugünümüzde ise kadınlara iş yok iyi parası çok olan işler öncelik erkeklere oluyor Malesef hayat pahalılığı alım gücünün düşmesi az maaş kadınlarımız çaresiz Aile olmak önemli evet Aile yi ayakta tutan kadındır kadın Anadır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır