Cumhuriyet Bayramı'nda bile kutuplaştırdılar! CHP'den alternatif kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi, aşırıcı politik hamleleriyle toplumu kutuplaştırmaya devam ediyor. Son olarak Samsun’da, Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü için CHP ve birçok STK’nın katılımıyla alternatif kutlama programı gerçekleştirildi.

GİRİŞ 29.10.2022 14:35 GÜNCELLEME 29.10.2022 14:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP  Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıl dönümü Samsun’da alternatif bir törenle kutladı.

Resmi kutlamalarının yanı sıra CHP ve STK’lar Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Anıta çelenk sunma ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törende konuşan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını söyledi.

SAMSUNSPOR ÇELENGİNİN YERİ 2 DEFA DEĞİŞTİRİLDİ: CHP'NİN ÇELENGİNİN ÖNÜNDE OLAMAZ

Törende ayrıca Samsunspor Kulübü’de çelenk bıraktı. Samsunspor Kulübü Derneği Müdürü Metin Koçer ve altyapıdan 2 futbolcu, Samsunspor çelengini anıta bırakacağı sırada CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Çelenk CHP’nin çelenginin önünde olmaz, oradan alın" dedi.

Yalova'da mahkeme sonrası hakimlere hakaret eden CHP milletvekillerine soruşturma açıldıYalova'da mahkeme sonrası hakimlere hakaret eden CHP milletvekillerine soruşturma açıldı

Çelenk daha sonra başka bir yere bırakıldı. Ardından da ÇYDD temsilcisi açıklama yapacağı zaman yine Samsunspor çelengi konulduğu yerden alınarak başka bir yere taşındı. Atatürk Anıtı’nda 100’e yakın çelenk varken, Samsunspor çelenginin 2 kez yerinden kaldırılıp başka bir yere taşınması bazı vatandaşların tepkisini çekti.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Türkoğlutürk. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahte Atatürkçüler rol kapma yarışına düştüler. Bunlar hep böyleler/ değişmezler.
    Cevapla
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi pkk.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar milleti aşağalamak da ve kücümsemek de adeta yarış yapıyor
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala Atatürk'ü istismar ediyorlar. Ülkemizi bölmeye çalışan terör partisi ile işbirliği yapan, teröristleri hapiste ziyaret eden, Fetöcülere af vaat eden, ABD'den emir alan bir partinin Atatürkle hiçbir alakası kalmamıştır.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yabancı uşaklarının tek yaptığı dedelerimin zaferine sahip çıkmak, çoğunun dedesi o tarihlerde ya ülkede değildi ya da köyünden çıkmadı, ancak batı yalakalığı yapar bunlar, adaylarını bile DIŞ KARAR VERİCİLER kararlaştırır, çelenk koysalar ne, koymasalar ne, bunlar hep iktidarın değil TÜRKİYE'nin muhalifi oldular, Atatürkçülük üzerinden çocuklarımızı batı hayranlığıyla zehirlediler, öğretmenlerin de yatacak yeri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız